Tatile çıkan İmamoğlu'na büyük tepki var!

"Çok çalışacağız, İstanbullulara layık olacağız" sloganları ile yerel seçimleri kazanan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını alır almaz ailesi ile tatile çıktı. İmamoğlu'nun apar topar yaz tatiline çıkması eleştirileri de beraberinde getirdi

Tatilini Bodrum'da geçiren Ekrem İmamoğlu daha 1 ay bile oturmadığı başkanlık koltuğunu vekaleten Hüseyin Aksu'ya devretti.

İzne ayrılan İmamoğlu, Bodrum Antik Tiyatro’da Zülfü Livaneli konserini de izledi. Burada davet üzerine sahneye çıkan İmamoğlu İstanbul'a hizmet edeceğini söyledi.

"HANİ ÇOK ÇALIŞACAKTIN!"

Ekrem İmamoğlu'nun 8 günlük izin dilekçesini sosyal medyadan paylaşan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yeni başkanına sert sözlerle yüklendi.

Tatile çıkan İmamoğlu'na büyük tepki var!

"Bunlar sadece konuşur. İş değil, laf bunların hayatı. Tanırım hepsini. Ekrem Bey millet senden iş bekliyor. 8 gün izin talebi açmışsın gelir gelmez." diyen Karaca, "Hani acelen vardı? Hani çok çalışacaktın?" sorularını yöneltti.

İşte İmamoğlu'nun 8 günü kapsayan yaz tatili için hazırlanan izin belgesi;

Tatile çıkan İmamoğlu'na büyük tepki var! - Resim : 2

Tatile çıkan İmamoğlu'na büyük tepki var! ile ilgili etiketler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanlığı Bodrum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.