Tatile çift gittiler, tek paylaştılar!

Sarp Levendoğlu-Derya Şensoy birlikteliği geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe basketbol takımının final maçında ortaya çıkmıştı. İkili, şimdilerde Datça'da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor.

Magazin dünyasının yakından takip ettiği Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy, tatillerine ayrı ayrı çıkmışçasına paylaşımlar yapıyor.

AŞK BELGELENDİ

Fenerbahçe-Olympiakos basketbol maçını izlemeye gelen ve burada muhabirlere yakalanan ikili, şimdilerde Datça’da tatil yapıyor.

wetwetwtwt

Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarda bu durum net bir şekilde belli olsa da ikilinin yalnız başlarına göründükleri kareler yayımlaması dikkati çekiyor.

wertwetwet

Sarp Levendoğlu ile 3 yıllık eşi Birce Akalay, Ocak’ta boşanmıştı. Ayrılık sebebi; Sarp Levendoğlu ile ‘Deliormanlı’ filminde birlikte oynadığı Derya Şensoy’un ilişkisiydi. Ancak Sarp Levendoğlu ile Derya Şensoy bu iddiayı ısrarla yalanlayıp durmuşlardı.

Magazincilerden kaçamayan iki aşık şu aralar Datça'da ama birlikte fotoğraf paylaşmamaya devam ediyor.

Tatile çift gittiler, tek paylaştılar! ile ilgili etiketler Sarp Levendoğlu Derya Şensoy Datça tatil Sosyal Medya Birce Akalay deliormanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.