Tatilde sanat yolculuğu...

Önceden kurgulanmış, hazır, standart tatil paketlerinden sıkıldınız mı? Size özel, sanat dolu bir tatil mi hayal ediyorsunuz. O zaman kişiye özel seyahat danışmanlığı sunan Boutique Style’ın ‘Sanat dolu bir tatil’ konseptine göz atın. Amsterdam’dan Atina’ya, Pekin’den ve Sao Paulo’ya tasarımlarıyla ilgi çeken benzersiz otelleri, sanat aktivitelerini, dünyanın en ayrıcalıklı sergilerini ve sanat eserlerini keşfedin.

Boutique Style tatilinizi ‘size özel’ kılan bir seyahat danışmanlığı şirketi… Genel Müdürü Sinem Tosun, konseptin ortaya çıkış hikâyesini şöyle anlatıyor. “Boutique Style, Türkiye’nin en üst düzey seyahat acentelerinden Matiana Travel’in bir alt kuruluşu. Kişiye özel seyahat danışmanlığı’ şirketi. Matiana olarak yurt dışından gelen üst düzey misafirlere Türkiye’de hizmet veriyoruz. Bunu yaparken Türkiye’de yurtdışına çıkarken Matiana olarak sunduğumuz hizmet tarzında bir yaklaşım olmadığını gördük. Ekonomik olarak gelişen, her gün daha iyisine ulaşmayı ve daha iyi hizmet almayı arzulayan ama bu konuda istediği servisi alamayan kişiler için Boutique Style’ı kurduk. Tamamen kişiye özel hazırlanmış seyahat programları üzerine çalışıyoruz.”

Bu konsepti tercih edenleri çok özel seyahat seçeneklerinin beklediğini söyleyen Sinem Tosun “Önceden kurgulanmış, hazır, standart tur programları sunmadığımızı belirtmeliyim. Tanımadığı insanlarla, grup halinde tatillere çıkmak istemeyenler, kendi seçtiği insanlarla, kendine özel seyahatler isteyenler için özel tatil programları hazırlıyoruz. Kişiye özel hazırladığımız her programı maksimum detayla sunuyor, bu bilgiler doğrultusunda karar vermeleri için onlara en ince ayrıntısına kadar yardımcı oluyoruz. Danışanlarımızın tatil hayallerini en keyifli şekilde hayata geçiriyor, unutulmaz anılar ve keşifler yaşamaları için yardımcı oluyoruz “diyor. Tosun, kendilerini en çok özel seyahat zevkleri olan, var olan tur anlayışlarını tercih etmeyen ve yepyeni keşiflerde bulunmak isteyen, üst düzey hizmet beklentisi olan kişilerin tercih ettiğini söylüyor.

Boutique Style Luxury Travellers’ Club olarak butik yaklaşımda, sınırlı sayıda kişiye hizmet sunuyor. Boutique Style’ın özel konseptlerinden biri de sanat dolu bir tatil. Bu konseptte bir tatili tercih ederek hayranı olduğunuz sanatçıların eserlerini sergileyen oteller, ilham veren müzik resitalleri, geleceğe ayna tutan ikonik tasarımlar, dünya çapında sergiler, adeta bir tabloyu anımsatan benzersiz lezzet sunumlarıyla, Amsterdam, Atina, Pekin ve Sao Paulo’da tasarım ve sanatla iç içe benzersiz tatil deneyimi yaşamanız mümkün.

Amsterdam’da Alice Harikalar Diyarı…

Renkli gece hayatı kadar benzersiz galerileri, fark yaratan mimarisiyle de dikkat çeken Amsterdam, seyahat severlere benzersiz tatiller yaşatıyor. İlhamını Lewis Carroll’un Alice Harikalar Diyarı eserinden alan ve Marcel Wanders tarafından tasarlanan Andaz Amsterdam Prinsengracht Oteli, her detayında bu ünlü masalı gerçek hayata taşıyor. Otelin her alanı hikâyenin başka bir anını canlandırırken, sürrealist, modern ve ekspresyonist eserler de özellikle sanatseverleri büyülüyor. Otelde şehrin önde gelen sanatçılarına ait 40 sanat eseri sergileniyor. Şehirde yer alan birbirinden cazip müzeler bu sanat deneyime ayrıcalık katıyor. Rjiksmuseum ve Van Gogh müzesi başta olmak üzere Amsterdams Historisch Museum, Rembrandthuis, Anne Frank Huis, Hermitage, Tropenmuseum, Verzetmuseum Stedelijk Museum gibi müzeler sanatsever tatilciler için ideal…

Atina’da benzersiz bir sanat deneyimi

Yunanistan’ın başkenti Atina, sanat odaklı seyahat deneyimi yaşamak isteyenler için doğru bir seçim. Yunanistan’ın en ünlü sanat koleksiyonerlerinden Dakis Joannou’nun dokunuşlarıyla hayat bulan, dünyanın en çevre dostu otellerinden Art Hotel, modern sanata ilgi duyanlar için benzersiz bir adres… Ziyaretçilerin adeta kendilerini büyük bir enstalasyonun içinde hissettiği New Hotel de dünyanın en ünlü sanat otellerinden… Sıra dışı mobilyaları, el yapımı incelikli işçilikleriyle ilgi gören bu otel, ödüllü tasarımcılar Campana kardeşler tarafından restore edildi. Geçmişten parçaların modern sanat eserleriyle harmanlandığı bu büyüleyici ambiyans ilham verici. Ayrıca Boutique Style ayrıcalığıyla özel sanat uzmanları eşliğinde ünlü galerileri, tarihi yerleri ve müzeleri gezebilirsiniz.

Pekin’de lüks sanat deneyimi…

Çin’in başkenti Pekin’de bulunan Hotel Éclat sanat dolu tatil deneyimini daha doruklara taşıyor. Salvador Dali, Andy Warhol, Pierre Matter, Zhang Guolang, Chen Wen Ling, Gao Xiao Wu, Zou Liang gibi sanat dehalarının orijinal heykelleri ve resimleriyle 100’ü aşkın sanat eserinin sergilendiği otel, daha ilk adımda, aynalı camla kaplı, 90 derecelik üçgen mimarisiyle ilgi çekiyor. Harry Potter gibi ünlü karakterlerden ve konseptlerden ilham alarak her sene iç mimarisini değiştiren ve ağırladığı misafirlerini daima şaşırtarak yepyeni sürprizlerle karşılayan Hotel Éclat, 2016 konseptini Miami ve Champ Elysées olarak belirledi. Bu konsepti en incelikli detayıyla yaşatan otelde konaklayan misafirler Boutique Style danışmanlığıyla Çin Seddi’nde özel akşam yemekleri yiyebilir, özel alışveriş turlarına çıkabilir, sanat danışmanlarıyla ünlü müzeleri, sergileri gezebilir, yerel lezzetleri en iyi adreslerde deneyebilir ve Çin’in her geçen gün daha da önem kazanan, renkli gece hayatını keşfedebilirler.

Sao Paolo’da modern masal ve tasarım gemisi…

Güney Amerika’nın yükselen değeri Sao Paolo… Sao Paolo, Brezilya’nın en önemli kültür şehirlerinden biri olarak sanatseverler için en ideal adreslerin başında geliyor. Dünyanın en özel mimarilerinden birine sahip olan, adeta modern bir masal gemisini andıran Hotel Unique başta sanatseverlerin ve tasarıma meraklılarının ilgisini çekerken, dünyanın yedi harikasından biri olarak anılmasıyla da seyahat ve turizm dünyasında önemli bir yere sahip. Minimalist ve sürreal konseptle tasarlanan otelde ilham veren detaylar öne çıkıyor. Aylar öncesinden rezervasyon alan bu otelde keyifli bir tatil yaşayacak, beraberinde de şehrin ünlü müzelerini, sergilerini gezecek, antika ve el işçiliğinin yaygın olduğu yerleri ziyaret edecek, sokak lezzetlerini en iyi yerlerde tadacak, Brezilya’nın dünyaca ünlü kahvelerini ve etlerini yerinde deneyecek, şehirdeki farklı kültürlere ait bölgelerin kozmopolit ruhuna tanıklık edecek, dünyada fark yaratan kültürel mimariyi keşfedeceksiniz.

Tatilde sanat yolculuğu... ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.