Tatilcilerin bayram dönüş yolculuğu başladı!

Ramazan Bayramın son gün tatili için geldikleri Kuşadası’ndan ayrılan tatilcilerin geri dönüş yolculuğunda Kuşadası İzmir karayolunda trafik yoğunluğu oluştu.

4 günlük Ramazan Bayramı tatili için Kuşadası'na gelen tatilciler, sahiller, plajlar, ve kafelerde yoğunluk oluşturmuştu. Bayram tatilinin bugün itibariyle sona ermesiyle yerli turistlerden yarın mesaiye başlayacak olanlar evlerine geri dönmeye başladı.

Tatilcilerin bayram dönüş yolculuğu başladı!

Kuşadası’nda geri dönüşlerin başlamasıyla Kuşadası İzmir karayolunda trafik yoğunluğu oluştu. Kuşadası'na geliş yollarında trafik yoğunluğunun az olduğu görülürken gidiş yolunda bulunan Davutlar kavşağı, Tütüncüler kavşağı ve Kuştur kavşağında ise yoğunluk oluştu. Tatil için Kuşadası’na gelen Nuray Göze, “Her yaz Kuşadası’na zaten geliyoruz, İzmir’de yaşıyorum. Bayram ‘da ayrı bir kalabalık olmuş, Kuşadası her geçen gün değişiyor, güzelleşiyor Kuşadası’nı seviyorum” diye konuştu.

Tatilcilerin bayram dönüş yolculuğu başladı! ile ilgili etiketler ramazan bayramı tatili dönüş yolculuğu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.