Tatilciler isyan etti! Ünlü isimlerin gittiği Fethiye'de bir ekmeğin fiyatı dudak uçuklattı

Pandemi sonrası soyguna başlayan tatil beldelerinde her gün yeni bir skandal ekleniyor. Bu kez Fethiye’deki Yazz Collective'de satılan ekmeğin fiyatı şaşkına çevirdi. Sadece bir ekmeğe 75 lira vermek zorunda kalan tatilci "Tam bir soygun. Artık birileri müdahale etmeli" diyerek sosyal medyadan isyan etti.


Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ege ve Akdeniz'deki mekanlar yeme içme fiyatlarıyla şaşırtıyor. Fahiş fiyatlar nedeniyle otellerde kalmak istemeyenler, villa tutmaya başlasa da sorun bitmedi. Çünkü Bodrum, Marmaris, Kaş gibi tatil yerlerinde villa kiralamak da küçük çaplı servet haline geldi.


Saklambaç'tan Deniz Bayar'ın haberine göre; Fethiye'nin Turunç Pınarı Koyu'nda sadece deniz yoluyla ulaşılabilen, çam ağaçlarıyla kaplı gizemli bir koyda kurulan Yazz Collective de gözde adreslerden biri oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ eşi Başak Dizer, Feryal Gülman, Erkan Petekkaya gibi ünlülerin de adresi olan mekanda fiyatlar dudak uçuklattı. Tesisin ana restoranından bir tam buğday ekmek alan bir tatilci isyan etti.

Tatilciler isyan etti! Ünlü isimlerin gittiği Fethiye'de bir ekmeğin fiyatı dudak uçuklattı

''BİR EKMEK 75 LİRA OLUR MU?''

Aldığı ekmek karşılığında 75 lira ödemek zorunda bırakılan misafir, "Saygısızlığı geçtik de, şimdi soyulmaya başlandık. Bir ekmek 75 lira olur mu? Bu resmi soygununun yerini merak edenler için yazıyorum. Turunç plajı Balıkçı Osman'ın yeri. Tam bir soygun. Artık birileri müdahale etmeli" diye sosyal medyadan tepki gösterdi.

Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer, mekanın müşterilerinden.

Didem Petekkaya

Oyuncu Erkan Petekkaya ve eşi Didem Hanım da geçtiğimiz günlerde oradaydı.

Feryal Gülman

Sosyetik Feryal Gülman da tatil için gittiği Fethiye'de lüks mekanda keyif çattı.

 

Tatilciler isyan etti! Ünlü isimlerin gittiği Fethiye'de bir ekmeğin fiyatı dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Fethiye ekmek tatil Yazz Collective
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.