Tatilciler akın etti: Feribot iskelesinde uzun kuyruklar var

Çanakkale Boğazı’nın Avrupa yakasında Eceabat ilçesi ile Kilitbahir köyündeki feribot iskelelerinde, kent merkezine geçiş yapmak isteyen sürücülerin araçları, yaklaşık 2 kilometre uzunluğunda kuyruk oluşturdu.  

Yaz aylarında tatilcilerin, İstanbul başta olmak üzere Trakya’daki kentlerden, Kuzey Ege’deki turizm merkezlerine hareket etmesiyle birlikte, Çanakkale Boğazı’ndaki feribot iskelelerinde de yoğunluk yaşanıyor.

Tatilciler akın etti: Feribot iskelesinde uzun kuyruklar var

Temmuz ayı ile başlayan normalleşmenin ardından da Çanakkale’nin Bozcaada ilçesi ve Assos sahilleri ile Edremit Körfezi’ne gitmek isteyen tatilcilerin araçları, Çanakkale Boğazı’nın Avrupa yakasındaki Lapseki ve Eceabat ilçeleri ile Kilitbahir köyündeki feribot iskelelerinde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Tatilciler akın etti: Feribot iskelesinde uzun kuyruklar var - Resim : 2

Öğle saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk nedeniyle, Gestaş firmasına ait feribotlar, saatsiz olarak çalışmaya başladı. Çanakkale-Eceabat hattında 2, Çanakkale-Kilitbahir hattında 4, Lapseki-Gelibolu hattında ise 7 feribot dolmuş usulü sefer yapıyor.

Tatilciler akın etti: Feribot iskelesinde uzun kuyruklar var - Resim : 3

Özellikle Eceabat ilçesi ve Kilitbahir köyü feribot iskelelerindeki araç kuyruğu, akşam saatleriyle birlikte yaklaşık 2 kilometreyi buldu. Kilitbahir köyündeki feribot iskelesinde feribot sırası bekleyen araç kuyruğu, Çamburnu mevkiine kadar uzadı. Uzun kuyrukta feribot sırasının kendisine gelmesini bekleyen vatandaşlar, sıcak havanın da etkisiyle bunaldıklarını belirtti.      

Tatilciler akın etti: Feribot iskelesinde uzun kuyruklar var ile ilgili etiketler Çanakkale ferbot yoğunluk iskele
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.