Tatil süresi belli olmadan vatandaşlar yollara düştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı'nın ardından Kurban Bayramı tatilinin kaç gün olacağını açıklayacak. Tatilin hangi günler olacağı henüz netleşmese de vatandaşlar şimdiden yollara düşmeye başladı. Türkiye’nin önemli kavşak noktalarından olan Afyonkarahisar’da da geçiş yapan araç sayısında gözle görülür artış yaşandı.

Kurban Bayramı tatili süresi daha netleşmeden bir çok tatilciler yollara düşerken, tatilcilerin oluşturduğu yoğunluk karayollarına da yansıdı. Afyonkarahisar-Antalya, Isparta ve Denizli’nin yol ayrımında bulunan Dinar ilçesinde araç yoğunluğu yaşanması dikkatlerden kaçmadı.

YOĞUNLUĞUN ARTMASI BEKLENİYOR

Araç yoğunluğu arasında hususi araçların fazla olduğu gözlenirken, şehirler arası otobüslerinde fazla olduğu görüldü. Bayram tatili öncesi yollara düşen vatandaşların büyük çoğunluğunun ise Antalya ve Muğla gibi tatil yörelerine ya da memleketlerine gittikleri belirtildi.

Tatil süresi belli olmadan vatandaşlar yollara düştü - Resim : 2

Kurban Bayramı tatil süresinin resmi olarak açıklamasının ardından kentteki karayollarında araç geçiş sayılarının daha fazla artması da bekleniyor.

Tatil süresi belli olmadan vatandaşlar yollara düştü ile ilgili etiketler Kurban Bayramı bayram tatili bayram trafiği

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.