Tatar Ramazan'ın Zeynep'inden yıllar sonra gelen itiraf!

1990'lı yıllarda Kadir İnanır'la birlikte çektiği Tatar Ramazan ve Tatar Ramazan Sürgünde gibi filmlerde Zeynep karakterini canlandıran Esin Moralıoğlu'ndan yıllar sonra itiraf geldi.

1990 yapımı 'Tatar Ramazan' ve iki yıl sonrası 'Tatar Ramazan Sürgünde' filmlerinde 'Zeynep' karakterine hayat veren Esin Moralıoğlu, projeye nasıl dahil olduğunu anlattı.

VAZGEÇME

51 yaşındaki oyuncu, sosyal medyadan yaptığı paylaşıma, "Eğer kalbin zor görünene; 'vazgeçme, denemeye değer' diyorsa onu gerçekleştir.

'Tatar Ramazan' proje olarak mankenlik yaptığım ve çok yoğun olduğum bir dönemde teklif edilmişti.

Haber ile ilgili metin girin!.

BU KADAR SEVİLECEĞİNİ BİLİYORDUM

Kalbim 'bunu gerçekleştir' dedi ve meşakkatli bir süreçten sonra hayata geçirdik. Bu kadar sevileceğini daha filmi çekerken biliyordum ve buna müteşekkirim." notunu yazdı.

Haber ile ilgili metin girin!.

ESİN MORALIOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA

Tatar Ramazan filmiyle ilgili yaptığı itirafın ardından tekrardan gündeme gelen Esin Moralıoğlu kimdir? sorusu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Esin Moralıoğlu 25 Ağustos 1969 doğumludur. Mankenlik, fotomodellik yapan oyuncu Esin Moralıoğlu, 52 yaşındadır.

 

Tatar Ramazan'ın Zeynep'inden yıllar sonra gelen itiraf! ile ilgili etiketler Sinema esin moralıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.