Taslica galibiyeti değerlendirdi!

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'u Talisca'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Sakatlığı yüzünden oyundan çıkan Talisca'dan açıklama geldi.

Süper Lig'in 27. haftasında Beşiktaş, Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Galibiyeti getiren golü kaydeden Talisca, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Oyuna devam edemeyen Talisca, maç sonrası sakatlığı ve Dünya Kupası kadrosu hakkında açıklamalarda bulundu.

Talisca'nın açıklamaları şu şekilde:

Takım olarak iyi oynadık. Alanyaspor zorlu bir takımdı. İkinci yarıda tempomuz düştü ama önemli bir 3 puanı almayı başardık.

Sağlık problemim yok. Sadece düştüğüm anda maçın yorgunluğundan dolayı gözüm karardı. Ben de hocadan beni oyundan almasını istedim, o yüzden oyundan çıktım. Bir sıkıntı yok.

Teknik direktörümüz Titi'ye milli takım için şans verdiği için teşekkür ederim. Bundan sonra da üzerine koyarak Dünya Kupası kadrosunda yer almak istiyorum.

Taslica galibiyeti değerlendirdi! ile ilgili etiketler Beşiktaş Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.