Taşıyıcı filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

6 Aralık 2002 yılında vizyona giren Taşıyıcı film aksiyon severlerin bayılarak izlediği filmlerin arasında yer alır. Orijinal adıyla The Transporter filmi konusu ve oyuncu kadrosu izleyiciler tarafından merak edilmektedir. Peki filmin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte filme dair detaylar...

Bugün televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Taşıyıcı filmi serinin ilk filmi olarak karşımıza çıkıyor. Dünya çapında büyük ses getiren filmin Yönetmenliğini Corey Yuen ve Louis Leterrier üstlenmiştir. Başarılı filmde Aksiyon filmlerin olmazsa olmaz isimleri Jason Statham, François Berléand ve Shu Qi yer alıyor.

Taşıyıcı filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var?

TAŞIYICI FİLMİ KONUSU

Frank, hayatının bir kısmını bir özel operasyon biriminin önemli bir parçası olarak geçirmiştir. Artık bir paralı askerdir ve hangi görevi beğeniyorsa onu yerine getirmektedir. Üç adet altın kuralı vardır. Frank, anlaşmanın bozulmasından; kim için çalıştığının sorulmasından ve taşıdığı paketin içinde ne olduğunu öğrenmekten hiç hoşlanmaz. Aldığı son görevde taşıdığı paket de tıpkı diğerleri gibi bir pakettir. Ancak kazın ayağı aslında öyle değildir.

TAŞIYICI FİLMİ OYUNCU KADROSU

Jason Statham Rolü : Frank Martin
François Berléand Rolü : Inspector Tarconi
Shu Qi Rolü : Lai Kwai
Matt Schulze Rolü : Darren Bettencourt
Ric Young Rolü : Mr. Kwai
Doug Rand Rolü : Leader
Jean-Marie Paris Rolü : Giant Thug
Christian Gazio Rolü : Cop 2

Taşıyıcı filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosunda kimler var? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.