Taşıdığı paket ateş aldı, kargo personeli yaralandı!

İzmir'de, bir kargo firmasının transfer şubesinde çalışan Yusuf S. (21), şubeye gelen bir paketle dehşeti yaşadı. İddiaya göre taşıdığı paketin içindeki havalı tüfeğin ateş alması sonucu karnından yaralandı. Polis ekipleri, çalışanı yaralanmasına neden olan havalı tüfeği, paketi ile birlikte polis merkezine götürdü.

Akılalmaz olay, saat 03.00 sıralarında Bornova ilçesi Kemalpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Bir kargo firmasının transfer merkezinde Yusuf S., içerisinde havalı tüfek olduğu öğrenilen paketi taşımaya başladı.

Taşıdığı paket ateş aldı, kargo personeli yaralandı!

HASTANEYE KALDIRILDI

Bu sırada paketteki havalı tüfek ateş aldı, Yusuf S. karnından yaralandı. Mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Yusuf S., tedaviye alındı.

Taşıdığı paket ateş aldı, kargo personeli yaralandı! - Resim : 2

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Yusuf S.'nin yaralanmasına neden olan havalı tüfeği, paketi ile birlikte polis merkezine götürdü.

DHA

Taşıdığı paket ateş aldı, kargo personeli yaralandı! ile ilgili etiketler kargo kargocu pompalı havalı tüfek
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.