Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik'i satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ'yi 1 milyar 179 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkardı. İhale, 22 Aralık saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında yapılacak.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF), resmi internet sitesinde yayımlanan satış ilanına göre, Fon'un kayyum olarak atandığı Naksan Plastik ve Enerji Sanayi ve Ticaret AŞ kapsamında oluşturulan Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nün satışına karar verildi.

BEDELİ 1 MİLYAR 179 MİLYON LİRA OLARAK BELİRLENDİ

Söz konusu bütünlüğün kapsamı, şirketin mal, hak, varlıklar ile sözleşmelerinden oluşuyor. Muhammen bedeli 1 milyar 179 milyon lira olarak belirlenen bütünlük, kapalı zarf ve açık artırma usullerinin birlikte uygulanması suretiyle ihaleye çıkarılacak.

İhale, 22 Aralık saat 14.30'da TMSF'nin Esentepe'deki binasında gerçekleştirilecek.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Naksan Plastik'i satışa çıkardı ile ilgili etiketler TMSF Naksan Plastik Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.