Taş fırın erkeği Kılıç Timi'ne geri dönüyor! Savaşçı'nın kaderi Yüzbaşı Bozkurt ile şekilleniyor!

Yeni sezonda FOX TV ekranlarında Savaşçı dizisinin devamı niteliğinde çekilecek olan Kılıç Timi'nde kadro şekillenmeye başlıyor. Savaşçı'nın finalinde Albay Kopuz’un verdiği sürpriz Kılıç Timi mesajı sonrasında asıl bombanın da Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterinde olan Tamer Karadağlı ile patlıyor.

Başrollerinde Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin oynadığı Savaşçı dizisi geçtiğimiz sezonda ani bir karar sonrasında final yaparak ekranlara veda etmek durumunda kalmıştı. Daha sonrasında ise yapımcıların aslında Kılıç Timi üzerinde çalıştıkları ve yeni sezonda kadronun daha da şekillenebilmesi adına ilk olarak Tamer Karadağlı’ya teklif götürdükleri ortaya çıktı.

Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açarken Berk Oktay’ın Yasak Elma’ya gidişinden sonra Tamer Karadağlı’nın Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakteri ile Kılıç Timi’ne geri döneceği iddia edildi.

Taş fırın erkeği Kılıç Timi'ne geri dönüyor! Savaşçı'nın kaderi Yüzbaşı Bozkurt ile şekilleniyor!

Başta Tamer Karadağlı olmak üzere kadrosuna Ediz Hun, Erkan Meriç, Serenay Aktaş, Anıl Tetik ve Ekin Mert Daymaz gibi oyuncuları dahil eden Savaşçı dizisi yine umduğunu bulamadı. Kamera arkasında çekimler her şey iyi giderken bu sefer de Savaşçı’nın yeni bölümleri için beklemeye başlayan hayranlara kötü haber tez geldi.

Sadece 6 bölüm sonra diziden ayrılma kararı alan Tamer Karadağlı şoku Savaşçı’yı adeta yerle bir etmeye yetti. 109. bölümde final yapan Savaşçı dizisinde Kılıç Timi mesajı gözlerden kaçmadı. Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açmış oldu. Ancak asıl bomba da ondan sonra baş gösterdi. 

Taş fırın erkeği Kılıç Timi'ne geri dönüyor! Savaşçı'nın kaderi Yüzbaşı Bozkurt ile şekilleniyor! - Resim : 2

Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açmış oldu. Ancak asıl bomba da ondan sonra baş gösterdi. 

Ekranların aranan isimlerinden biri olan Tamer Karadağlı'nın Kılıç Timi dizisi ile setlere geri döneceği iddia edildi. Son Yaz dizisine transfer olan Sarp Levendoğlu’nun yerine Kılıç Timi’nde Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine Karadağlı'nın can vereceği iddiası kulisleri yeniden hareketlendirdi.

Taş fırın erkeği Kılıç Timi'ne geri dönüyor! Savaşçı'nın kaderi Yüzbaşı Bozkurt ile şekilleniyor! ile ilgili etiketler Savaşçı Tamer Karadağlı kılıç timi Yüzbaşı Haydar Bozkurt
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.