Taş Fırın Erkeği Kılıç Timi'nde! Yüzbaşı Haydar Bozkurt Karakteri Artık Tamer Karadağlı'nın...

Yeni sezonda FOX TV dizilerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Savaşçı dizisinin finalinde Albay Kopuz verdiği Kılıç Timi mesajıyla herkesi heyecanlandırırken asıl bombanın ise Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterinde Tamer Karadağlı ile patlayacağı iddia ediliyor.

Başrollerinde Sarp Levendoğlu ile Murat Serezli’nin oynadığı Savaşçı dizisi ani bir kararla final yapmış ve bu duruma herkes çok üzülmüştü. Ancak gerçekler kısa bir süre sonra ortaya çıktı. Yeni sezonuyla yeniden ekranlarda yer alan Savaşçı bu seferde reytinglere yenik düşerek final yapmak durumunda kaldı.

Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açarken Berk Oktay’ın Yasak Elma’ya gidişinden sonra Tamer Karadağlı’nın Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakteri ile Kılıç Timi’ne geri döneceği iddia edildi.

Taş Fırın Erkeği Kılıç Timi'nde! Yüzbaşı Haydar Bozkurt Karakteri Artık Tamer Karadağlı'nın...

Başta Tamer Karadağlı olmak üzere kadrosuna Ediz Hun, Erkan Meriç, Serenay Aktaş, Anıl Tetik ve Ekin Mert Daymaz gibi oyuncuları dahil eden Savaşçı dizisi yine umduğunu bulamadı. Kamera arkasında çekimler her şey iyi giderken bu sefer de Savaşçı’nın yeni bölümleri için beklemeye başlayan hayranlara kötü haber tez geldi.

Sadece 6 bölüm sonra diziden ayrılma kararı alan Tamer Karadağlı şoku Savaşçı’yı adeta yerle bir etmeye yetti. 109. bölümde final yapan Savaşçı dizisinde Kılıç Timi mesajı gözlerden kaçmadı. Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açmış oldu. Ancak asıl bomba da ondan sonra baş gösterdi. 

Taş Fırın Erkeği Kılıç Timi'nde! Yüzbaşı Haydar Bozkurt Karakteri Artık Tamer Karadağlı'nın... - Resim : 2

Albay Kopuz, Kılıç Timi’nin artık Orta Asya’da görev yapacağını söyleyerek yeni bir dizi için umut kapısını sonuna kadar açmış oldu. Ancak asıl bomba da ondan sonra baş gösterdi. 

Ekranların aranan isimlerinden biri olan Tamer Karadağlı'nın Kılıç Timi dizisi ile setlere geri döneceği iddia edildi. Son Yaz dizisine transfer olan Sarp Levendoğlu’nun yerine Kılıç Timi’nde Yüzbaşı Haydar Bozkurt karakterine Karadağlı'nın can vereceği iddiası kulisleri yeniden hareketlendirdi.

Taş Fırın Erkeği Kılıç Timi'nde! Yüzbaşı Haydar Bozkurt Karakteri Artık Tamer Karadağlı'nın... ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Yüzbaşı Haydar Bozkurt kılıç timi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.