Tartıştığı muhtarı öldürdü...

Tokat’ın Zile ilçesine bağlı Binbaşıoğlu köyünde, Hamza Evlice (33) seçmen kağıdı yüzünden tartıştığı muhtar Ali Özyörük’ü (47) tabancayla vurarak öldürdü.

Olay saat 15.00 sıralarında Zile ilçesine bağlı Binbaşıoğlu köyünde meydana geldi. Köy muhtarı evli ve 3 çocuk babası Ali Özyörük aralarında husumet bulunan evli ve 6 çocuk babası Hamza Evlice ile köy meydanında karşılaştı.

MUHTARA KURŞUN YAĞDIRDI
İddiaya göre Evlice ve Özyörük arasında 24 Haziran seçimlerinde kullanılacak seçmen kağıdı yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Evlice kavga sırasında üzerindeki ruhsatlı tabanca ile muhtar Özyörük’e ateş etti. Yaralanan muhtar olay yerine gelen ambulansla Zile Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ali Özyörük, burada doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Şüpheli Hamza Evlice ise Zile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı. Evlice ilk ifadesinde, ”Seçmen kağıdımı istedim. Vermedi. Ben de vurdum” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tartıştığı muhtarı öldürdü... ile ilgili etiketler cinayet muhtar seçmen kağıdı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.