Tartıştığı mesai arkadaşlarını ezmeye kalktı

İzmir'de bir asfalt üretim tesisinde çalışan kıdemli şoför, sorumluluğu altında bulunan diğer şoförlerle tartıştıktan sonra park halinde bekleyen TIR'ını, tartıştığı kişilerin üzerine sürdü.

Olay, pazartesi günü, Torbalı ilçesine bağlı, Karakuyu Mahallesi'ndeki asfalt üretim tesisinde meydana geldi.

TARTIŞMA ÇIKTI TIR'I ÜSTLERİNE SÜRDÜ

İş yerinde kendisi de şoför olan ve diğer şoförlerden de sorumlu Selahattin B., iddiaya göre, bir şoföre, aracının temiz olmadığını söyleyince aralarında tartışma çıktı. Selahattin B., tartışma sonrası iş yerinin otoparkında park halindeki TIR'ı çalıştırdı ve şoför ile asfalt işçilerinin üzerine sürdü. Canlarını kurtarmak isteyen işçiler ve şoför, panikle kaçıştı. Bir süre otoparkta işçilerin üzerine TIR sürmeye devam eden Selahattin B., ardından iş yerinden çıkıp, hızla gitti. TIR'ı iş yerine 10 kilometre uzaklıktaki akaryakıt istasyonuna park eden Selahattin B., kayıplara karıştı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İşçilerin ve şirket sahibi Tezcan Canıtez'in şikayeti üzerine Torbalı Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. İşçilerin hayatını tehlikeye atan, Selahattin B.'nin arandığı belirtildi.

O ŞOFÖR GÖZALTINDA

İzmir'in Torbalı ilçesindeki asfalt üretim tesisinde tartıştığı, sorumluluğu altında çalışan şoför Sadettin K. ile diğer şoförlerin üzerine TIR'ı sürerek, kaçan kıdemli şoför Selahattin B., jandarma ekiplerince evinde yakalandı.

Gözaltına alınan Selahattin B.'nin, ilk ifadesinde, Sadettin K.'nin de aralarında olduğu şoförler ile araçlarının temizliği konusunda tartıştığını, bunun üzerine sinirlenip, "Hepinizi öldüreceğim" diyerek, TIR'ı üzerlerine sürdüğü söylediği öğrenildi. Selahattin B.'nin jandarmadaki işlemlerinin sürdürüldüğü belirtildi.

(DHA)

Tartıştığı mesai arkadaşlarını ezmeye kalktı

 

Tartıştığı mesai arkadaşlarını ezmeye kalktı ile ilgili etiketler İzmir TIR Torbalı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.