Tartıştığı karısını, çocuklarının gözü önünde boğazını keserek öldürdü

Başakşehir’de kan donduran bir kadın cinayeti yaşandı. Tartıştığı karısını çocuklarının gözü önünde karnından bıçaklayan cani koca, pencereye çıkıp yardım istemesi üzerine boğazını keserek kadını öldürdü.

Olay, dün Başakşehir Güvercintepe Mahallesi Kayyum Sokak'ta saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şemsettin T. ve eşi Sema T. arasında tartışma çıktı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE DEFALARCA BIÇAKLADI

İddiaya göre iki çocuğunun gözleri önünde karısı Sema T.'yi karnından bıçaklayan Şemsettin T., can havliyle cama çıkıp yardım isteyen karısını daha sonra engellemek için boğazını keserek öldürdü. Çiftin üç çocuğundan biri o sırada dışarda oyun oynarken, annesinin çığlıkları ile eve koştu.

Tartıştığı karısını, çocuklarının gözü önünde boğazını keserek öldürdü

KENDİNİ İHBAR ETTİ

Şemsettin T., eşini öldürdükten sonra polisi arayıp kendini ihbar etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis şahsı gözaltına aldı.

YARDIM İSTERKEN BOĞAZINI KESMİŞ

Çiftin komşuları Faik Kartoğlu, “Bildiğimiz kadarıyla bu evi yeni almışlar. Kocası çalışmıyor. Karısı kocasına çalış demiş. 10 gündür böyle bir problemleri varmış. Karnına bıçağı vurmuş, kadın cama çıkmış. Yardım isterken boğazını kesmiş. Allah kimsenin başına vermesin. Ev almışlar, taksitleri gelmiş. Kocasının çalışmaması konusundan çıkmış” dedi.

Tartıştığı karısını, çocuklarının gözü önünde boğazını keserek öldürdü ile ilgili etiketler Başakşehir Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.