Tartıştığı kardeşlere kurşun yağdırdı...

Alibeyköy’de bir şahıs, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı ağabey-kardeşe sokak ortasında kurşun yağdırdı. Saldırgan kaçarken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Olay, Eyüp Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi Şimşek Sokak’ta saat 16.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak-verecek meselesi olan şahıslar sokak üzerinde tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Saldırgan belindeki silahla Uğur T. ve Ufuk T. kardeşlere kurşun yağdırdı.

Bel altından isabet eden mermilerle yaralanan şahıslar yere yığıldı. Saldırgan ise beyaz bir araçla olay yerinden hızla uzaklaştı. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri yaralı şahıslara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Olay yerinde incelemeler yapan polis ekipleri, kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Tartıştığı kardeşlere kurşun yağdırdı... ile ilgili etiketler alibeyköy silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.