Tartıştığı kadını öldürüp, intihar etti!

İzmir'de bir şahıs, tartıştığı kuaförlük yapan kadını dükkanının önünde tüfekle öldürüp kadının kardeşini de yaralayarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Konak ilçesi Kahramanlar Mahallesi 1420 Sokak'ta kuaförlük yapan Birgül Bilal, kimliği henüz belirlenemeyen zanlı ile sabah saatlerinde iş yerinin önünde tartıştı.

Zanlı yanında getirdiği pompalı tüfekle Birgül ve kardeşi Songül Bilal'e ateş ettikten sonra namluyu kendisine çevirerek tetiğe bastı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, Birgül Bilal ve zanlının öldüğünü belirledi, yaralanan Songül Bilal, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Şahsın Birgül Bilal'i bir süredir rahatsız ettiği, savcılığa şikayet edeceğini söylemesi üzerine öldürmekle tehdit ettiği bildirildi.

Üzerinden kimlik çıkmayan zanlının kimlik sorgulamasının devam ettiği belirtildi.

Tartıştığı kadını öldürüp, intihar etti!

Tartıştığı kadını öldürüp, intihar etti! ile ilgili etiketler İzmir cinayet intihar Kadın Cinayeti
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.