Tartıştığı iki kızı sevgilisine vurdurttu...

Adana’nın Ceyhan ilçesinde Şeyda Opak (24) ve Dilara Eroğlu’nu (19) ayaklarından kurşunlattığı iddiasıyla Menekşe Avcı ve saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen erkek arkadaşı Yılmaz Çınar yakalandı. İki sevgili çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, dün gece saatlerinde Namık Kemal Mahallesi konser alanı içerisinde meydana geldi. İddiaya göre Dilara Eroğlu, Şeyda Opak ile aralarında husumet bulunan Menekşe Avcı'yı darp etti. Menekşe Avcı da olayı sevgilisi Yılmaz Çınar'a anlattı. Genç kızları takip eden Yılmaz Ç., dün saat 23.00 sularında Namık Kemal Mahallesi, Orhan Ekinci Bulvarında kaldırımda yürüyen genç kızlara tabancayla ateş etti.

Bileklerinden yaralanan genç kızlar, Ceyhan Devlet Hastanesi’ne götürülürken, polis başlattığı soruşturmada Menekşe Avcı ve Yılmaz Çınar yakaladı. Şüpheliler ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Yaralı genç kızların durumunun iyi olduğu belirtildi.

TUTUKLANDILAR
İki genç kızı yaraladığı öne sürülen Yılmaz Çınar ve onu azmettirdiği iddia edilen kız arkadaşı Menekşe Avcı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tartıştığı iki kızı sevgilisine vurdurttu... ile ilgili etiketler Adana
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.