Tartıştığı eşi tarafından defalarca kez bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

Kırklareli’nde tartıştığı eşi tarafından bıçaklanan kadın ağır yaralandı. Saldırgan koca olaydan sonra kaçarken, polisler tarafından gözaltına alındı.

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinda, evlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle Mehmet Ö. (56) ile Fatma Ö. (37) sebeple tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmada Mehmet Ö. eşini vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Haber verilmesi üzerine bölgeye polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Fatma Ö. Lüleburgaz Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı.

Tartıştığı eşi tarafından defalarca kez bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

Eşini bıçakladıktan sonra kaçan Mehmet Ö’yü yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Kısa süre sonra yakalanan Mehmet Ö. gözaltına alındı.

İHA

Tartıştığı eşi tarafından defalarca kez bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor ile ilgili etiketler Kırklareli bıçaklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.