Tartıştığı annesini boğarak öldürdü...

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde meydana gelen olayda 30 yaşındaki adam, annesini boğarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay merkez Cemalpasa mahallesi 1618 sokakta bulunan evde meydanda geldi. Aynı evde emekli öğretmen babası Mehmet Catlbas (59) ve annesi Fatma Çatalbaş(55) ile birlikte yasayan Muhammet Haktan Çatalbaş babası mahallede bulunan camiye yatsı namazına gidince annesi ile evde baş başa kaldı.

Anne oğul arasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrası Muhammet Haktan Çatalbaş annesi Fatma Çatalbaş’ı boğarak öldürdü. Evden çıkıp Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden katil zanlısı "Annemi öldürdüm" deyip teslim oldu.

Tartıştığı annesini boğarak öldürdü...

Muhammet Haktan Çatalbaş’ın beyanı üzerine eve gelen polis ekipleri Fatma Çatalbaş’ı evin içinde yerde hareketsiz şekilde yatarken buldu. O esnada namazdan çıkan Mehmet Çatalbas da eve geldi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Fatma Çatalbaş’ı ambulans ile ilçedeki özel bir hastaneye götürdü. Fatma Çatalbaş tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yapılan ilk incelemede ellerinde boğuşma izi olduğu ve kurtulmak için çok çabaladığı tespit edilen Fatma Çatalbaş’ın cansız bedeni otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Kadirli Ilçe Emniyet Müdürlüğünde gözaltına bulunan katil zanlısı gencin annesini neden öldürdüğüne dair sorgusu sürüyor. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Tartıştığı annesini boğarak öldürdü... ile ilgili etiketler Osmaniye Anne cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.