Tartıştığı adamın yüzüne tükürmüştü! Irmak Arıcı özür diledi!

Ünlü şarkıcı Irmak Arıcı, geçtiğimiz ay trafikte tartıştığı bir adamın yüzüne tükürdüğü görüntülerle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ardından bir gece kulübünde sahneye çıkan Arıcı, sahnede sabit bir şekilde durması ve şarkı söylememesiyle eleştirilmişti. Bu olayların arından Arıcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda yaşananlar için herkesten özür dilediğini dile getirdi.

Mustafa Ceceli ile yaptığı düetle adını duyuran ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Irmak Arıcı, geçtiğimiz ay trafikte bir adamla tartışmış ve yüzüne tükürmüştü. Bu görüntüleriyle günlerce konuşulan Arıcı, haftalar sonra sessizliğini bozdu.

TRAFİKTE YÜZÜNE TÜKÜRMÜŞTÜ

Koronavirüs salgınına aldırış etmeden adamın yüzüne tüküren sonra da kolunu sıkan Arıcı, olayın ardından sahneye çıktığı mekanda da tepki çekerek bir olaya imza atmıştı. Bir gece kulübünde sahneye çıkan Irmak Arıcı, şarkı söylemek yerine dakikalarca sahnede beklemiş sonra da kulise gitmişti.

Tartıştığı adamın yüzüne tükürmüştü! Irmak Arıcı özür diledi!

"HER ŞEY İÇİN ÖZÜR DİLERİM"

Peş peşe yaşanan olayların ardından tepkilerin odağı olan genç şarkıcı, 491 bin takipçisinin olduğu Instagram hesabından özür paylaşımı yaptı. Ses stüdyosunda çektirdiği bir pozunu paylaşan Arıcı, paylaşımına şu notu düştü: "Her şey için özür dilerim, bugüne kadar hayal kırıklığına uğrattığım her kalp için çok üzgünüm, benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız onunla affedersiniz biliyorum. Ve hep söylediğim gibi her ne çıkarsa çıksın dilinizden, dillendirdiğim her şarkı sizin sayenizde büyüdü. Milyonlara ulaştı, gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı umut ederim sizi seven Irmak."

Tartıştığı adamın yüzüne tükürmüştü! Irmak Arıcı özür diledi! ile ilgili etiketler Konser Trafik Irmak Arıcı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.