Tartışmalı yıldız Romelu Lukaku'ya yeniden Inter yolu gözüktü!

İtalya Serie A devi Inter'in, geçtiğimiz sezon 113 milyon Euro karşılığında Chelsea'ye gönderdiği eski futbolcusu Romelu Lukaku'yu yeniden kadrosuna katması artık an meselesi. Kiralık olarak İtalyan ekibine geri dönecek olan golcü futbolcunun Çarşamba günü sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi olarak imzayı atması bekleniyor.

Romelu Lukaku, bir kez daha İtalya Serie A ekibi Inter'e transfer oldu. Milano temsilcisi, Belçikalı santrforu İngiltere Premier Lig devi Chelsea'den 1 yıllığına kiraladı. Golcü futbolcunun Çarşamba günü sağlık kontrollerinden geçmesinin ardından resmi olarak imzayı atması bekleniyor.

INTER, CHELSEA'YE KİRALAMA BEDELİ OLARAK 10 MİLYON EURO ÖDEYECEK

İtalyan basınında yer alan haberlerde Inter'in Lukaku için Chelsea'ye 10 milyon Euro kiralama bedeli ödeyeceği belirtildi.Tecrübeli golcü, kariyerinin en parlak dönemini Inter formasıyla geçirdikten sonra geçen yıl 113 milyon avro karşılığında Chelsea'ye transfer olmuştu.

LUKAKU'NUN İKİNCİ CHELSEA MACERASI DA HÜSRANLA SONUÇLANDI

Londra ekibindeki ikinci dönemi de hüsranla sonuçlanan ve sorunlar yaşayan Lukaku, bir kez daha Inter'in başarısı için ter dökecek.

 

 

Tartışmalı yıldız Romelu Lukaku'ya yeniden Inter yolu gözüktü! ile ilgili etiketler Inter Chelsea Transfer romelu lukaku
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.