Tartışma büyüyor... Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlayan Seda Sayan'ı, Seren Serengil topa tuttu

Uzun bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile eski dostu Seda Sayan için, "Geçmişi temiz olsa iftar programı da sunardı.'' dedi. Erbil'in açıklamarı karşısında Sayan ise, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" açıklamasında bulundu. İkilinin şoke eden açıklamalarının ardından araya giren Seren Serengil, Sayan'ı topa tuttu: ''Bende bu arsızların tapeleri var!''

Uzun yıllardır dost olan şarkıcı ve sunucu Seda Sayan ile meslektaşı Mehmet Ali Erbil arasındaki kavga magazin gündemine bomba gibi düştü.


Uzun bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden, Üç yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşen ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanama geçiren ve geçtiğimiz günlerde evinde yeniden düşerek apar topar hastaneye kaldırılan 64 yaşındaki oyuncu, sunucu, yapımcı, komedyen, şovmen ve seslendirme sanatçısı Mehmet Ali Erbil, kendisine hastalık sürecinde yanında olup destek ve moral vermeyen dostlarına sitem etmişti. Bu isimlerden birisi de bir dönem aralarından su sızmayan 58 yaşındaki şarkıcı, oyuncu ve sunucu Seda Sayan oldu.

Tartışma büyüyor... Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlayan Seda Sayan'ı, Seren Serengil topa tuttu

 'SEDA BENİ 2 SENEDİR ARAMADI' DEMİŞTİ...

Ali Erbil, daha önce yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; “Seda Sayan, iki senedir beni aramadı. Bir kez bile sağlık durumumu sormadı. Yakın arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı fakat Seda Sayan beni aramayı bırakın, menajerime bile sağlık durumumu sormadı. Hülya Avşar ve İbrahim Tatlıses başta olmak üzere yanımdan ayrılmadılar”

Tartışma büyüyor... Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlayan Seda Sayan'ı, Seren Serengil topa tuttu - Resim : 2


''GEÇMİŞİ TEMİZ DEĞİL''

Mehmet Ali Erbil, ciddi sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği süreçte yanında olmayan ve vefasızlıkla suçladığı meslektaşı, yakın dostu Seda Sayan'a şoke eden bir göndermede bulundu. Ali Erbil, sosyal medya hesabından Seda Sayan'ı hedef alarak "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor" ifadelerini kullanmıştı.


''MASUM KIZA TECAVÜZ ETTİĞİNDE SESSİZ KALDIĞIM İÇİN GEÇMİŞİM KİRLİ...''

Mehmet Ali Erbil'in 'geçmişi temiz değil' açıklamalarına Instagram hesabı üzerinden cevap veren Seda Sayan, Erbil’in 2005-2010 yıllarında eşi olan Tuğba Coşkun ile evliyken evlerindeki hizmetli kıza tecavüz ettiğini öne sürerek şunları söyledi; ''Tuğba ile evliyken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Bence işine bak, ruhunu arındır. Ayrıca bu olayda benim geçmişimi kirli yapmaz. Zaten boşanma nedenin bu olay olduğu için tüm yakınındaki eşlerin ailen herkes olaya vakıftı. Hepsi seni kurtarma peşindeydi. Ben dış kapının dış mandalıydım. Geçmişi kirli olan sensin. Bence işine bak, ruhunu arındır. Dua et çocuklarının hatırına. Allah'tan af dile benden değil''

SEDA SAYAN


MEHMET ALİ ERBİL'DEN GERİ VİTES

Seda Sayan'ın kendisini tecavüzle suçladığı Mehmet Ali Erbil, daha sonra paylaşımını silerek yeni bir açıklamada bulundu;

''Ben Mehmet Ali Erbil; hepinizin bildiği tanıdığı. Evet sınırı aştım, hata yaptım, sitem edeyim derken kontolü kaybettim. Üzgünüm, amacım kimsenin onuruna zarar vermek değildi. Hele ki tarih kadar eski bir dosta karşı böyle bir niyetim asla olamaz. Ama sizler şunu da biliyorsunuz ki ben 2 yıldır ölümün kıyısında yaşıyorum; doktorlarım zaten tüm çevremi istemsiz hezeyanları olabileceğim konusunda uyardılar. Şimdi soruyorum; ben bir hata yaptıysam bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı. Siz de sormadınız mı madem böyle bir şey vardı niye sustun diye? Her neyse; benim alnım ak ve kendi payıma düşeni yaptım. Herkes de kendisine yakışanı yapsın.''

Mehmet Ali Erbil

''BENDE BU ARSIZLARIN TAPELERİ VAR...''

Eski dostlar Seda Sayan ile Mehmet Ali Erbil arasındaki tartışmaya dahil olan ünlü sunucu Seren Serengil ise Sayan’ın geçmişiyle ilgili bir takım iddialarda bulunarak sosyal medya hesabından “Mehmet Ali, seni üzeni üzerim. Hele pavyondan çıkıp, yemediği halt kalmamış, zamanında zengin iş adamlarına kadın ayarlayan peşkeş çekenleri hiç affetmem. Sana attıkları iftirayı onlar ispat edemezler ama bende bu arsızların tapeleri var. Sana bir laf daha ederlerse onları yayınlarım” şeklinde bir paylaşımda bulundu.

ÖNCE PAYLAŞTI, SONRA SİLDİ

Son dönemde 46 kiloya kadar düşen ve acil olarak ameliyata alınması gereken ünlü sunucu, eski dostların tartışmasıyla ilgili Instagram'dan yaptığı açıklamayı kısa süre içerisinde sildi.

Seren Serengil


ONUR BÜYÜKTOPÇU İLE FATİH ÜREK AÇIKLAMA YAPMIŞLARDI

Seda Sayan, Onur Büyüktopçu ve Fatih Ürek'i işinden etmekle suçlansa da; her iki isim de yaptıkları açıklamalar ile programlarından ayrılmalarında Seda Sayan'ın ilgisi olmadığını söylemişti.

DEMET AKALIN SİNİRLENMİŞTİ: BENİ SENİNLE YANAK YANAĞA GÖREMEZLER

Fakat kısa bir süre önce Demet Akalın, Alişan ile birlikte sundukları programa Seda Sayan getirildiği için küplere binmişti. Akalın yaptığı açıklamada, "Seni sever sayarız! 21 Mayıs'ta 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın. Ben de, 'Sıkıntı yok' dedim. Cuma günü program bitişi ekiple ağlarken 'Ben başlıyorum' diye mesaj gönderdin. Cenaze evine davulla gidilmez. Son açıklamam ama beni seninle yanak yanağa göremezler" demişti.

 

Tartışma büyüyor... Mehmet Ali Erbil'i tecavüzle suçlayan Seda Sayan'ı, Seren Serengil topa tuttu ile ilgili etiketler Seda Sayan Demet Akalın Mehmet Ali Erbil Seren Serengil
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.