Tartışılan Hamit Altıntop iddialarına Tuzlaspor'dan açıklama geldi

Ziraat Türkiye Kupası'nda dün oynanan Tuzlaspor-Galatasaray maçının ardından sosyal medyada Hamit Altıntop ile alakalı yapılan yorumlara ve haberler hakkında Tuzlaspor Yönetimi açıklama yaptı.

Tuzlaspor-Galatasaray maçından sonra sarı-kırmızılı futbolcu Hamit Altıntop'un Tuzlaspor'la ilişkisi olduğu yönünde ortaya atılan iddialara Tuzlaspor Kulübü yanıt verdi.

Mavi-beyazlı takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Tuzlaspor - Galatasaray karşılaşması sonrasında ortaya atılan asılsız iddialara cevabımızdır:

Milli futbolcumuz Hamit Altıntop’un kulübümüzle hiçbir ilişkisi ve alakası bulunmamaktadır. Biz eski futbolcular olarak yeni bir yönetim modeli örneği sergileyeceğimizi daha önce kamuoyu ile paylaşmıştık. Yönetim kurulumuzda Murat Erdoğan, Ömer Erdoğan, Ümit Davala, Cihan Haspolatlı ve Yıldıray Baştürk dışında kimsenin yer almadığını hassasiyetle yinelemeyi bir borç biliriz" denildi.

Tartışılan Hamit Altıntop iddialarına Tuzlaspor'dan açıklama geldi ile ilgili etiketler Hamit Altıntop Galatasaray Tuzlaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.