Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlandı!

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda dün akşam Tarsus İdman Yurdu ile oynadığı maçta sakatlanan ve mücadeleye devam edemeyen Adil Rami'nin 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri beklenileni veremeyen ve kadroda kendisine yer bulamayan Fransız stoper Adil Rami, 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Tarsus İdman Yurdu maçının ikinci yarısında sakatlanan ve maça devam edemeyen Rami'nin durumu belli oldu. Adil Rami'nin 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçe'den yapılan açıklama şöyle;

"Adil Rami'nin dünkü maçta kasıktaki kasların birinde kas zarında yırtılma ve kanama mevcut. Kasında da minimum etkilenme olmuştur, tedavisine başlanılmıştır."

Tarsus İdman Yurdu maçında sakatlandı! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası Adil Rami Tarsus İdman Yurdu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.