Tarkan'ın yılbaşı programı belli oldu

Pandemi gölgesinde geçen bir yılbaşının ardından bu yıl ünlü isimler sahne almak için günler öncesinde konser verecekleri mekanlarla anlaşma yaptılar. Şarkılarıyla ve enerjik sahne performansıyla milyonların gönlünde taht kuran Megastar Tarkan'ın da yılbaşı gecesi sahne alacağı yer belli oldu.

Almanya'da ailesiyle birlikte mutlu bir yaşam süren ünlü popçu Tarkan, geçtiğimiz yıllarda yılbaşı gecelerinde Kıbrıs'ta sahne alıyordu. Pandemi sürecinde sahnelere ara veren 49 yaşındaki şarkıcının yılbaşı programı belli oldu.

Megastar'ın, bu sene rotayı değiştirerek Mısır'da lüks bir otelde sahne alacağı öğrenildi. Hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatacak olan Tarkan'ın sahne ücreti henüz bilinmiyor.

 Tarkan'ın yılbaşı programı belli oldu

Sosyal medya hesabından 'Neden konser vermiyorsun' sorularına yanıt veren Tarkan şu ifadeleri kullanmıştı...

"Sahneden, sizlerden bu kadar ayrı kalmamıştım hiç.

Galiba o yüzden de eksik, yarım her şey. Sevginiz, ilginiz, o alkış ve tezahürat sesleriniz, özetle ruhumun ilacı olan o güzel enerjiniz olmadan ben ben gibi değilim.

“E o zaman neden konser yapmıyorsun?” diyenlerinizi duyuyorum.

Pandemi…

Biliyorum belirli tedbir kuralları çerçevesinde konserler yapılıyor şu an ama ben benim konserlerim için riskli buluyorum. Çünkü biliyorum, biz bir araya geldik mi koparız.

Kimse tutamaz bizi. Kural mural tanımayız. Kırarız bütün zincirleri :)…

E kimseyi tehlikeye atmak istemem.

Şu virüsü kontrol altına aldığımızda (ki o da aşılarımızı oldukça olacak), düzlüğe çıktığımızda kavuşuruz…

Sabredin incitanelerim

Kavuşacağız mutlaka sabredin."

Tarkan'ın yılbaşı programı belli oldu ile ilgili etiketler Tarkan Yılbaşı Konser megastar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.