Tarkan'ın yeni albümü 10 piyasaya çıktı... İşte yeni şarkıları!

Tarkan yeni albümü 10 bugün piyasaya çıktı..Uzun zamandır albüm çıkarmayan Megstar Tarkan '10' adında yeni albümü ile hayranlarının karşısına çıktı. 10 albümü ile yaza damga vurmaya hazırlanan Tarkan 'ın albümünde kaç şarkı var. Tarkan yeni albümünde hangi şarkılara yer verdi ve kimlerle çalıştı?

Tarkan'ın 10 albümü bugün müzik marketlerdeki yerini aldı. Megstar Tarkan, en son 2010 yılında çıkardığı "Adını Kalbime Yaz" albümünden sonra bugün yeni albümü '10'u müzik severlerin beğenisine sundu. Albümünde toplam 14 şarkı yer veren Tarkan birbirinden ünlü isimlerle çalıştı.

'Bomba gibi geliyorum' diyen Tarkan yeni albümü ile piyasada fırtınalar estirecek. 2010'da "Adımı Kalbine Yaz" ile müzik severlerin büyük beğenisini alan Tarkan'ın yeni albümü ilk günden çok konuşuldu. Megastar'ın büyük bir heyecanla hazırladığı, 14 şarkının yer aldığı yeni albümü "10"da, kendi söz ve bestelerinin yanı sıra Sezen Aksu, Aysel Gürel, Nazan Öncel, Günay Çoban, Gülşah Tütüncü, Ümit Sayın, Murat Matthew Erdem-Ayça Z. Aydın (Miya) ve Serdar İzzet Özdoğan imzalı şarkılar da bulunuyor.

SPOTIFY’A GELECEK Mİ?

Tarkan’ın yeni albümü müzik marketlerin yanı sıra dijital müzik platformlarında da yerini aldı. Spotify’a gelip gelmeyeceği henüz belli olmayan Tarkan’ın yeni albümü, Fizy ve iTunes üzerinden dinleyecilerle buluştu.

Tüm müzik marketlerle birlikte dijital platformlarda ilk olarak yalnızca fizy ve iTunes üzerinden indirilebilecek olan albüm, sonraki hafta yalnızca fizy ve Apple Müzik üzerinden çevrimiçi de dinlenebilecek. Tarkan'ın DMC etiketiyle yayınlanacak olan yeni pop albümü bir sonraki hafta tüm dijital müzik platformlarında çevrimiçi dinlemeye açık olacak.

tuyuutyA

TARKAN 10 ALBÜMÜNDE YER ALAN ŞARKILAR

1. YOLLA
Söz: Tarkan Müzik: Tarkan - Ozan Çolakoğlu
2. ÇAY SİMİT
Söz - Müzik: Gülşah Tütüncü
3. BENİ ÇOK SEV
Söz: Günay Çoban Müzik: Serkan İzzet Özdoğan
4. BEN SENİN…
Söz - Müzik: Sezen Aksu
5. ÇOK AĞLADIM
Söz: Ayça Z. Aydın (Miya) Müzik: Murat Matthew Erdem
6. HER ŞEY FANİ
Söz - Müzik: Sezen Aksu
7. KEDİ GİBİ
Söz - Müzik: Tarkan
8. HODRİ MEYDAN
Söz - Müzik: Tarkan
9. BİZ ÇOCUKKEN
Söz: Günay Çoban Müzik: Tarkan
10. BAL KÜPÜ
Söz: Günay Çoban Müzik: Tarkan
11. ACIMASIZ
Söz - Müzik: Nazan Öncel
12. SEVDAM TEK NEFES
Söz: Aysel Gürel Müzik: Tarkan
13. O SEVİŞMELER
Söz - Müzik: Ümit Sayın
14. AFFEDİN BİZİ ÇOCUKLAR
Söz - Müzik: Tarkan

Tarkan'ın yeni albümü 10 piyasaya çıktı... İşte yeni şarkıları! ile ilgili etiketler Tarkan albüm megastar adını kalbime yaz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.