Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı!

Kaz Dağları'nın 40 kilometre uzağında gerçekleşen altın arama faaliyetine yönelik tepkilere Tarkan da katıldı. Gazeteci Ersoy Dede, "Yeter artık" diyen şarkıcının 2010 yılında Kaz Dağları'nda 400 bin euroya villa satın aldığını sosyal medyadan yazınca Tarkan'a tepki yağdı.

Kaz Dağları'na uzaklığı 40 kilometre olan Kirazlı Balaban Tepesi'nde altın arama faaliyetlerine Tarkan sosyal medyada tepki gösterdi.

Ünlü şarkıcı paylaşımında "Yeter artık. Bi durun, kendinize gelin. Sizlere emanet edilen bu topraklara ve de temsilcisi olduğunuz halkınıza ihanet etmeyin artık. " ifadelerini kullandı.

ORMAN İÇİNDE LÜKS VİLLA

Tarkan'ın öfkesi sosyal medyada TT listesine girerken, Star yazarı gazeteci Ersoy Dede, Twitter hesabından Tarkan'ın 9 yıl önce Kaz Dağları'ndan villa satın almasını gündeme getirdi. Tarkan'ı yemyeşil ormanlarla çevrili deniz manzaralı villası için ağaç katliamına ortak olmakla suçlayan Dede, şarkıcının gözyaşlarının sahte olduğunu yazdı.

KAZ DAĞLARI'NDAKİ VİLLA DEĞER Mİ KAYBETTİ?

Dede paylaştığı tweette "Vaktiyle 400 bin euro’ya almış.. haberde öyle diyor. Acaba bu son gelişmelerden sonra değer mi kaybetti ki bu kadar kızdı Tarkan.." ifadelerine yer verdi. Sonra da "Bunu bir ağaç dalını bile kırmamış ben düşünürüm. Villası için ağaç katliamı yaptırmış Tarkan'ın gözyaşları ise sahte" sözleri ile tepkisini sürdürdü.

Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı!

Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı! - Resim : 2

TARKAN'A TEPKİ YAĞDI

"Yeter artık" çıkışı ile Kaz Dağları protestolarına destek veren Tarkan'a paylaşımının ardından büyük tepki yağdı...

Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı! - Resim : 3

Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı! - Resim : 4

Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı! - Resim : 5

Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı! - Resim : 6

Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı! - Resim : 7

 

Tarkan'ın Kaz Dağları çıkışına tepki yağdı! ile ilgili etiketler Tarkan Ersoy Dede Kaz Dağları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.