Tarkan'dan Yıldız Tilbe'ye olumsuz yanıt

Yıldız Tilbe, pandemi nedeniyle zor günler geçiren müzik dünyası için sosyal medyada düzenlenen bir akıma dahil oldu. Tarkan'ın 'Kış Güneşi' şarkısını seslendiren Tilbe, "Tarkan'a pas atıyorum" dedi. Ancak ünlü şarkıcı, 'Megastar'dan beklemediği bir yanıt aldı.

Yıldız Tilbe, Twitter hesabından evden şarkı söyleyerek sanatçı dostlarına çağrıda bulundu. İlk pası ‘Kış Güneşi’ şarkısını söyleyerek Megastar’a attı.

Tilbe, şarkının ardından “Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba” ifadelerini kullandı.

Ancak ünlü şarkıcının bu pasına Megastar Tarkan’dan olumsuz yanıt geldi.

''PEK ANLAMADIM DOĞRUSU''

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tarkan, “Yıldız'ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge'ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver.” dedi.

GÜLŞEN'DEN YANIT GELMEDİ

Tarkan’ın bu ifadeleri üzerine Tilbe de “Teşekkür ederim” diyerek cevap verdi. Tilbe daha sonra Gülşen'i 'Gel Çarem' şarkısıyla akıma davet etti. Gülşen, Tilbe'ye henüz yanıt vermedi.

Tarkan'dan Yıldız Tilbe'ye olumsuz yanıt ile ilgili etiketler Yıldız Tilbe Tarkan Orhan Gencebay megastar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.