Tarkan yüzünden başına gelmeyen kalmadı

İlk albüm çıkardığı zamanda Megastar Tarkan'ın kuzeni olduğu için başına gelmeyen şeyin kalmadığını söyleyen Cenk Tevetoğlu, mahkeme kararıyla soyadını ''Tevet''olarak değiştirdi.

20 yıllık müzik kariyeri bulunan Cenk Tevetoğlu, yıllar boyunca Megastar Tarkan Tevetoğlu'nun kuzeni olarak anıldığı için soyadını değiştirme kararı aldı.

VİRÜS TEDAVİSİ GÖRÜRKEN ŞARKI YAZDI

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüse yakalanan ve bir süre hastanede yatan Cenk Tevet, "Salgın" isimli son şarkısını bestelerken hastanede çok duygu yüklü zamanlar geçirdiğini, ölümü çok yakınında hissederken bu melodilerin aklında döndüğünü ve bu şarkıyı yazdığını söyledi.

Megastar Tarkan'ın kuzeni olan Cenk Tevet, yıllar boyunca Tarkan'ın kuzeni olarak anıldığını ama bunu istemediğini ve hatta bu yüzden kısa bir süre önce soyadını değiştirdiğini, Tevetoğlu'ndaki "oğlu" kelimesini çıkarttırdığı sözlerine ekledi. İlk albümünü Cenk Tevetoğlu olarak çıkardığında başına gelmeyenin kalmadığını Megastar Tarkan'ı da bu tarz haberlerle uğraştırmak istemediğini de sözlerine ekledi.

Tarkan yüzünden başına gelmeyen kalmadı

Tarkan yüzünden başına gelmeyen kalmadı ile ilgili etiketler Tarkan soyad Cenk Tevetoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.