Mini bir servet kazanacak! Megastar Tarkan'ın yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta vereceği konserinden alacağı ücret ortaya çıktı

İzmir’in kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamaları kapsamında 9 Eylül'de Gündoğdu Meydanı’nda verdiği konserinden tek kuruş almayacağı konuşulan Tarkan'ın 450 bin dolar (8 milyon lira) aldığı ortaya çıkmıştı. İzmir konserinden elde ettiği kazancın bir kısmını hayır kurumlarına bağışlayan Tarkan'ın yılbaşı konserinden alacağı ücret de belli oldu.

9 Eylül'de İzmir'de verdiği konserinden 1 kuruş bile cebine para girmeyeceği konuşulan Megastar Tarkan'ın konser karşılığında 450 bin dolar (8 milyon lira) aldığı deşifre olmuştu. Tarkan, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, Darüşşafaka, ile Mor Çatı'ya 1'er milyon lira bağışta bulunmuş ve geriye kalan 5 milyonu cebine indirmişti. Yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sahneye çıkacak olan Tarkan'ın alacağı ücret dudak uçuklattı.

Konu ile ilgili köşesinde bir yazı kaleme alan Günaydın yazarı Bülent Cankurt, Megastar'ın yılbaşı konserinden 18 milyon lira alacağını açıkladı.

İşte Bülent Cankurt'un o yazısı...

YILBAŞI GECESİ VERECEĞİ KONSERDEN 18 MİLYON ALACAK

Geçen yılbaşında, Mısır'ın turizm bölgesi Şarm El Şeyh'teki ünlü bir Türk otelinde sahneye çıkan Tarkan, bu yılbaşında Kıbrıs'ta bir otelde sahne alacak. Dinlemek isteyenler kaç para ödeyecek bilmiyorum ama otelin Tarkan'a kaç para ödeyeceğini öğrendim. Tam 1 milyon Euro (Türkçesi 18 milyon lira)

Megastar Tarkan'ın yılbaşı konserinden alacağı ücret ortaya çıktı

ALACAĞI ÜCRETİ DÜŞÜK MÜ GÖSTERECEK?


Merak ettiğim; resmi sözleşme bu rakam üzerinden mi yapılacak yoksa daha düşük bir ücret mi gösterilecek? Çünkü resmi rakam gösterilirse ciddi bir vergi ödemesi gerekecek. Biliyoruz ki, az vergi ödemek için düşük ücret gösteren sanatçılar var. Böyle düşünmemin bir sebebi de; Tarkan'ın 9 Eylül'de, İzmir'in kurtuluşunun 100. yılında verdiği konserden beş kuruş almadığının söylenmesiydi. Fakat Tarkan'ın belediyeden 450 bin dolar aldığı iddia edilmiş ve Tarkan'ın parayı hayır kurumlarına bağışlayacağı açıklanmıştı. Bu şaibelerden sonra insan, alacağı ücreti az mı gösterecek diye düşünmeden edemiyor.

 

Mini bir servet kazanacak! Megastar Tarkan'ın yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta vereceği konserinden alacağı ücret ortaya çıktı ile ilgili etiketler Tarkan Kıbrıs Konser megastar yılbaşı konseri konser ücreti
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.