Tarkan, o isim için hastanede refakatçi oldu!

Bir süredir hastanede kanser tedavisi gören Barbadoslu ses mühendisi Heights, namıdiğer Ali Baba için moral gecesi düzenlendi. Birçok ünlü ismin sahneye çıktığı gecede Tarkan, Ali Baba’ya hastanede refakat etti.

Ülkemizde birçok ünlü sanatçıyla çalışan ses mühendisi Heights, namıdiğer Ali Baba’ya Babylon’da moral gecesi yapıldı. Yekta Kopan’ın sunuculuğunu üstlendiği gecede Sertab Erener, Nil Karaibrahimgil, Teoman, Manga, Moğollar, Yalın gibi ünlü isimler sahneye çıktı.

TARKAN EŞLİK ETTİ

Kanser tedavisi gören Ali Baba geceye katılamayınca hastaneden canlı yayınla bağlantı kuruldu. Ali Baba’ya refakatçi olarak hastanede Tarkan eşlik etti.

5a562561c03c0e2b30fa1ad2

Yekta Kopan, “Bu gece iş bölümü yaptık. Hastaneye gitme görevi Tarkan’a düştü. Tarkan, sen bizim hastane nöbetçisi olarak sürprizimizdin” diyerek sözü Tarkan’a bıraktı. Ünlü sanatçı, “Kalbim sizlerle ama ben burada Ali Baba’ylayım. Burada ekranımız var keyifle izliyoruz” dedi.

Ali Baba ise “Sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi iletiyorum herkese” dedi.

5a562561c03c0e2b30fa1ad4

5a562397c03c0e2b30fa1ab7

Tarkan, o isim için hastanede refakatçi oldu! ile ilgili etiketler Tarkan Sertab Erener Nil Karaibrahimgil Teoman ses mühendisi ali baba manga
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.