Tarkan konserlerinden aldığı paranın yarısını bakın ne yapıyor!

Megastar Tarkan, şarkılarıyla olduğu kadar hayırsever yönüyle de öne çıkan sanatçılarımızdan biri... Ancak Tarkan'ın konserlerinden aldığı paranın yarısını eğitime yatırdığını kimse bilmiyordu.

İzmir'in "Sakinşehir" ünvanlı ilçesi Seferihisar'da kurucusu olduğu bir okul bulunan Tarkan, ayrıca her konserden aldığı paranın yarısını eğitime yatırıp bunu şova çevirmiyor.

MEGASTAR OLMAK KOLAY DEĞİL

Önceki yıllarda Seferihisar'da ücretsiz konserler veren Megastar, bu konserlerin kendisi için çok özel olduğunu belirtirken, konserin tüm gelirini kurucuları arasında olduğu “Seferihisar Doğa Okulu”na bağışladı.

"TÜM ŞARKILARIM DOĞA İÇİN"

Öte yandan Tarkan Harbiye Açıkhava’daki konser maratonun son gecesinde tüm şarkılarını doğa için söylediğini açıklamış ve “Bu akşam tüm şarkılarım doğa için. Doğamızı acımasızca yok ediyoruz, içim kan ağlıyor. Yol yakınken dönmek lazım. Ancak el ele verirsek başarılı oluruz. Bu yüzden bize katılın çünkü doğa sizsiniz, doğa sensin” açıklamasıyla duyarlılığını dile getirmişti.

Tarkan konserlerinden aldığı paranın yarısını bakın ne yapıyor! ile ilgili etiketler Tarkan Okul Seferihisar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.