Tarkan konserinde kurtlarını döktü!

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy, Megastar Tarkan'ın konserinde kıvrak dansıyla dikkatleri üzerine çekti. 20 gün önce iş insanı Berk Suyabatmaz'dan ayrılan Esmersoy, konser boyunca bir an olsun yerinde durmadı.

Başarılı sunucu Burcu Esmersoy, 2018 yılında yurtdışında sade bir nikah töreniyle evlendiği iş insanı Berk Suyabatmaz ile 20 gün önce boşanmıştı. Ayrılık acısını çabuk unutan Esmersoy, Megstar Tarkan'ın Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere gitti.

BİR AN BİLE YERİNDE DURMADI

Boşanmasının üstünden 20 gün geçen ünlü sunucu, Megastar'ın konserinde bir an olsun yerinde durmadı. Kıvrak hareketlerin eşlik ettiği dansları sosyal medya hesabından paylaşan güzel sunucu, takipçilerinden övgü aldı.

"FİKREN VE RUHEN ANLAŞAMADIK"

Yaklaşık 1 senelik evliliklerini bitirme kararı alan Burcu Esmersoy ve Berk Suyabatmaz, 'fikren ve ruhen anlaşamadığı, bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı' gerekçesiyle anlaşmalı olarak boşandıklarını açıklamıştı.

 

Tarkan konserinde kurtlarını döktü! ile ilgili etiketler Burcu Esmersoy Tarkan boşanma Konser Harbiye Açıkhava Tiyatrosu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.