Tarkan boşanma iddialarına yanıt verdi!

Ünlü şarkıcı Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu ile boşanacağı yönünde ortaya atılan iddialara yanıt verdi. Böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirten Tarkan, ''Mutluyuz'' dedi.

Geçtiğimiz Temmuz ayında bebeklerini kucağına alan Tarkan-Pınar Tevetoğlu’nun ilişkilerinin kötü gittiği iddia edilmişti. Pınar Tevetoğlu’nun eşi Tarkan’ı aşırı kıskandığı, Tarkan’ın da bu kıskançlıktan bunalarak, 3 ay önce ayrı bir evde yaşadığı öne sürüldü.

Dedikodular Tarkan’ın hayranlarını da oldukça üzdü. Sosyal medyadan mesajlar atan Tarkan hayranları, çiftin boşanmamasını istedi, çok yakıştıklarını dile getirdi.

Tarkan boşanma iddialarına yanıt verdi!

İddialarla ilgili Tarkan cephesinden bir açıklama geldi. Tarkan, Almanya’da bulunan evlerinde kalmaya devam ettiklerini belirterek, “‘Kızımızla birlikte Almanya’daki evimizdeyiz, çok mutluyuz. Ailemiz de yanımızda. Sorunumuz yok” ifadelerini kullandı. Çiftin önümüzdeki ay İstanbul’da olacağı öğrenildi. 

 

Tarkan boşanma iddialarına yanıt verdi! ile ilgili etiketler Tarkan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.