Tarımsal kredi borçları ne zaman yapılandırılacak?

Tarımsal kredi borçları ne zaman yapılandırılacak? Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli önemli bir açıklama yaptı. Pakdemirli, "Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri’nden kullandırılan tarımsal kredi alacaklarından, 31 aralık 2018 itibarıyla borçları takibe düşen ve afetler nedeniyle borçları ertelenen üreticilerin tarımsal kredi borçları yapılandırılacak" dedi. Peki Tarımsal kredi borçları ne zaman yapılandırılacak? Neleri kapsıyor? Detaylar haberimizde...

Tarımsal kredi borçları ne zaman yapılandırılacak? Son dakika gelen bilgisi sonrasında tarımsal kredi borç yapılandırılması aranmaya başlandı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, "Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri’nden kullandırılan tarımsal kredi alacaklarından, 31 aralık 2018 itibarıyla borçları takibe düşen ve afetler nedeniyle borçları ertelenen üreticilerin tarımsal kredi borçları yapılandırılacak" dedi.Peki Tarımsal kredi borçları ne zaman yapılandırılacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

BORÇ YAPILANDIRMASI BAŞVURUSU
Tarım Kredisi Kooperatifi veya Ziraat Bankası’dan kredi almış olanlar yapılandırma programına dahil olabilmektedir. Ödeme kolaylıklarının yanı sıra kredi sicillerinin de temizlenmesi şansı bulan çiftçiler başvurularını gerçekleştirerek programa dahil olabilmektedir. Başvuruların yapılabilmesi için Tarım Kredisi Kooperatifi ya da Ziraat Bankası’na borç erteleme dilekçesi ile gidilmesi gerekmekte ve borç yapılandırma istediğinde bulunulması gerekmektedir.

NASIL YAPILACAK?
Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla veya bireysel olarak Ziraat Bankası’ndan çektikleri ve vadeleri 30.06.2019 tarihine kadar alan borçları yeniden yapılandırabilecek. Buna göre, yeni bir ödeme planı oluşturularak ödenmeyen borçları yapılandırılıyor.

Tarımsal kredi borçları ne zaman yapılandırılacak? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.