Tarım Kredi'de 5 lt TMO Ayçiçek Yağlarında rekor bayram indirimi! İşte TMO 29 Nisan sıvı yağ fiyatları

Tarım Kredi marketlerde Cuma gününde bayram indirimleri devam ediyor. Ramazan Bayramına sayılı bir zaman kala 5 lt TMO Ayçiçek Yağlarında sürpriz indirimler yaşanıyor. İşte, 29 Nisan Tarım Kredi sıvı yağ fiyatları…

Tarım Kredi marketlerde bayram indirimleri yaşanıyor. 5 lt TMO Ayçiçek Yağları indirimli fiyatlarıyla reyonlardaki yerlerini alırken vatandaşlarda buna yoğun bir ilgi gösteriyor. A101, BİM ve ŞOK marketlerde 150 ila 180 lira arasında değişen rakamlar Tarım Kredi’de çok uygun fiyatlarla sizleri bekliyor.

Bu konuda açıklamalar yapan TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal, yaklaşan Ramazan ayı öncesinde piyasayı oldukça rahatlatan bilgiler vermekten geri kalmıyor.

Tarım Kredi'de 5 lt TMO Ayçiçek Yağlarında rekor bayram indirimi! İşte TMO 29 Nisan sıvı yağ fiyatları

Ayçiçek Yağlarının yanı sıra pirinç, nohut ve mercimek gibi hububat ve bakliyat ürünlerini TMO satış noktalarında vatandaşlarla buluşturduklarını söyleyen Güldal, "Bu ürünlerin fiyatının makul olduğu tüketiciler tarafından değerlendiriliyor ve bunlar yoğun rağbet görüyor. TMO olarak ayçiçeği yağı satışı da yapıyoruz. Böylece vatandaşların makul fiyatlarla bu ürünlere erişme imkanını sağlamış oluyoruz. Hububat, pirinç ve bakliyat ürünlerinde herhangi bir arz eksikliği söz konusu değil. Hem stoklar yeterli hem de gıda üretimi ve akışında, tüketiciye ulaşmasında daralma yok. TMO'nun müdahaleleriyle bu ürünlerin fiyatları makul seviyede tutulmuştur." ifadelerine yer verdi.

Tarım Kredi'de 5 lt TMO Ayçiçek Yağlarında rekor bayram indirimi! İşte TMO 29 Nisan sıvı yağ fiyatları - Resim : 2

Tarım Kredi marketlerde 5 lt TMO Ayçiçek Yağının sayış fiyatı sadece 129 TL’dir.

Tarım Kredi Kırmızı Et Fiyatları 29 Nisan

• 400 gr TK Dana Kuşbaşı 43.25 TL
• TK 400 gr Dana Kuzu Satır Köfte 38.75 TL
• TK %20 Yağlı Dana Kıyma 41.25 TL

Tarım Kredi'de 5 lt TMO Ayçiçek Yağlarında rekor bayram indirimi! İşte TMO 29 Nisan sıvı yağ fiyatları ile ilgili etiketler Tarım Kredi Tarım kredi market TMO ayçiçek yağı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.