Tarım Kredi Markette Ayçiçek Yağı kapışılıyor! İşte 24 Aralık Ayçiçek Yağı indirimli fiyatlar

Doların düşmesiyle birlikte Marketler de fiyatlarında indirim yapmaya başladı. Ayçiçek yağı fiyatı ise birçok markette başladı. Zincir marketler de 1,2 ve 5 litrelik ayçiçek yağının fiyatlarını düşürdü.

Döviz kurundaki yükselişle birlikte gıda fiyatları da aldı başını gitti. Bütçeleri altüst eden zamlar doların düşmesiyle geri alınır mı beklentisi arttı. Marketler de fiyat listelerini hazırlarken bu gerçeği göz ardı edemedi. Gıda üreticisi birçok firmanın yaptığı indirim market reyonlarına yansıdı.

Son dönemde fiyatı en çok artan ürünlerin başında da Ayçiçek yağı geldi. Dikkat çeken bir fiyat artışıyla adeta zam şampiyonu olan ayçiçek yağının fiyatları ilgiyle takip edildi. Ayçiçek yağında yapılacak herhangi bir indirim haberini kaçırmak istemeyen vatandaşlar marketlerin fiyat listelerini araştırdı.

Peki Ayçiçek yağı fiyatlarına indirim yapan marketler belli mi?

Hangi marketlerin ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yaptığını öğrenmek isteyenler için BİM, ŞOK, A101 ve Tarım Kredi Kooperatif Market'in ayçiçek yağı güncel fiyat listelerini araştırdık.

İLK İNDİRİM TARIM KREDİ MARKET'TTEN

Gıda fiyatlarında beklenen indirim nihayet gerçekleşti. Zincir marketlerin raflarında yer alan birçok ürünün etiket fiyatı düştü. Bunlardan en dikkat çekeni ise ayçiçek yağı indirimi oldu. İlk indirimi Tarım Kredi Kooperatif Market yaptı. Tarım kredi Market'te Anadolu Ayçiçek Yağı 5 litre 118,50 TL iken 105,90 TL'ye geriledi. Ayçiçek yağı fiyatında yüzde 10,63 oranında indirim gerçekleşmiş oldu.

ŞOK MARKET AYÇİÇEK YAĞINDA İNDİRİME GİTTİ

Zincir marketlerden ŞOK ayçiçek yağında indirime giden ikinci market oldu. Güncel ayçiçek yağı fiyat listesinde ŞOK, Evin Ayçiçek Yağı 25,90 TL'den 23,90 TL'Ye, 2 litrelik Evin Ayçiçek Yağı 49,90 TL'den 45,90 TL'ye ve 5 litrelik Evin Ayçiçek yağı 119 TL'den 109,90 TL'ye indirdi.

Düşük fiyatla ayçiçek yağı satın almak isteyenler ŞOK Market'in yaptığı indirimlerden yararlanabiliyor.

A101 AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI 24 ARALIK

A101'in ayçiçek yağı fiyatlarında indirim yapmadığı görüldü. Ancak müşterilerin ayçiçek yağı almak istediğinde stokta kalmamıştır ikazı yaşadığı biliniyor. Yine de A101 fiyat bülteninde ayçiçek yağı fiyatları şöyle gerçekleşti:

Yudum 1,25 litre ayçiçek yağı: 49,90 TL
Komili 2 litre ayçiçek yağı: 74,90 TL
Torku 5 litre ayçiçek yağı: 134,90 TL
Orkide 5 litre ayç,çek yağı: 134,90 TL
Vera 5 litre ayçiçek yağı: 117 TL

BİM İNDİRİM YAPMADI

BİM ayçiçek fiyatlarında indirim yapmadı. Son fiyat listesine göre BİM ASyçiçek Yağı fiyatları şöyle:

-Sole 1 litre ayçiçek yağı: 25,90 TL
-Sole 2 litre ayçiçek yağı: 49,90 TL
-Sole 5 litre ayçiçek yağı: 119 TL

Tarım Kredi Markette Ayçiçek Yağı kapışılıyor! İşte 24 Aralık Ayçiçek Yağı indirimli fiyatlar ile ilgili etiketler ŞOK market İndirim ayçiçek yağı ayçiçek yağı fiyatları market indirimleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.