Tarım Kredi market fiyat listesi 2021! Ayçiçek yağı, şeker, pirinç, mercimek ne kadar?

Ekim 2021 Tarım Kredi fiyat listesi açıklandı. Tarım Kredi’den yapılan son açıklamada; Tarım Kredi iştiraki Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ de satılan ayçiçek yağı, şeker, pirinç, mercimek gibi çeşitli temel gıdaların fiyatı kamuoyu ile paylaşıldı.

Yaygın hizmet ağının yanı sıra uygun fiyat politikasıyla da gıda enflasyonuyla mücadelede etkin bir rol üstlenen şirketin ürünleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tayin ettiği 1000 mağaza hedefini en kısa sürede tamamlamak adına planladığı 13 lojistik merkezini devreye aldı.

Tarım Kredi Kooperatifi Market Fiyat Listesi

Tarım Kredi Kooperatifi basında çıkan "kooperatif marketleri ucuz değil" iddialarını paylaştığı fiyat listesi ile tamamen çürüttü. Tarım Kredi Kooperatif marketlerini güncel fiyat listesine bakıldığında bir çok marketten daha uyguna ürün satıldığı ortaya çıktı. Tarım Kredi Kooperatifi Market fiyat listesi de belli oldu.

Tarım Kredi Koop Gross market pirinç, yağ, nohut, şeker, mercimek fiyatı ne kadar?

Tarım Kredi market fiyat listesi 2021! Ayçiçek yağı, şeker, pirinç, mercimek ne kadar?

Tarım Kredi market fiyat listesi 2021! Ayçiçek yağı, şeker, pirinç, mercimek ne kadar? ile ilgili etiketler market Tarım Kredi Kooperatifi fiyat listesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.