Tarık Toros pizzacı, Hakan Şükür Uber şoförü oldu!

Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunan firari FETÖ'cü Hakan Şükür'ün, ABD'de Uber şoförlüğü yaptığı ortaya çıktı. Şükür gibi ABD'ye kaçan FETÖ'cü Tarık Toros da pizzacılık yaptığı itiraf etmişti.

'FETÖ' soruşturması kapsamında Türkiye'de hakkında yakalama kararı bulunan ve mal varlığına el konulan eski milli futbolcu Hakan Şükür, ABD'de Uber şoförü oldu.

2015 yılında ABD'ye giden Şükür'ün burada açtığı restoranda işler iyi gitmedi. Restoranı kapatan Şükür, Uber şoförlüğü ve kitap satıcılığı yapmaya başladı.

2015 yılında ABD'ye kaçan Şükür'ün ve ailesinin mal varlıklarına el konmuştu.

Tarık Toros pizzacı, Hakan Şükür Uber şoförü oldu!

LÜKS İÇİNDE YAŞIYORDU

Türkiye'den ABD'ye kaçtıktan sonra kendisine lüks bir yaşam kuran Şükür, California eyaletinde 2018 yılında AA tarafından görüntülenmişti. O dönem ailesiyle ikamet ettiği evinin bedelinin bölgedeki emlak değerleme sitelerine göre 3 milyon dolar olduğu, Şükür'ün aylık 6 bin 850 dolar kira ile söz konusu evde oturduğu açık kaynaklardan tespit edilmişti.

Tarık Toros pizzacı, Hakan Şükür Uber şoförü oldu! - Resim : 2

3 milyon dolarlık evinin yanı sıra lüks arabalara düşkünlüğü dikkati çeken Şükür, evi ve işlettiği mekanının önünde beyaz renkli son model cipler ve binek aracıyla görüntülenmişti. Şükür'ün, AA tarafından görüntülendikten sonra California'nın başka bir bölgesine taşınmıştı.

Tarık Toros pizzacı, Hakan Şükür Uber şoförü oldu! - Resim : 3

TARIK TOROS DA PİZZACI OLMUŞTU

Kapatılan FETÖ yayın organları KanalTürk ve Bugün TV'nin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Tarık Toros da geçtiğimiz aylarda pizza dağıtımı yaptığını itiraf etmişti.

Tarık Toros pizzacı, Hakan Şükür Uber şoförü oldu! ile ilgili etiketler FETÖ ABD Hakan Şükür tarık toros
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.