Tarık Mengüç'ten kötü haber! Konserlerini iptal etmek zorunda kaldı

49 yaşındaki ünlü şarkıcı Tarık Mengüç'ün koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Sosyal medyada hızla yayılan haberlerin ardından Instagram hesabından arka arkaya açıklama yapan Mengüç, koronavirüse yakalandığını doğrulayarak sağlık durumu hakkında açıklamada bulundu.

Tarık Mengüç telefonla konuğu olarak katıldığı, Astrolog Çiğdem Işık’ın sunduğu EkoMagazin adlı radyo programında koronavirüse yakalandığını duyurdu.

AŞI OLMUŞTU...

Bazı şüphelerinden dolayı hastaneye gittiğini ve test yaptırdıktan sonra sonucunun pozitif çıktığını açıklayan Tarık Mengüç aşı olduğunu da söyledi.

SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Kendisini çok iyi koruduğunu ve aşı olmasına karşın koronavirüse yakalandığını da söyleyen Mengüç, sevenlerinden dua istedi.

"RAHATÇA NEFES ALMAYI DİLİYORUM"

Mengüç yayında Muğla ve Antalya’da devam eden yangınlarda yaşamını yitiren insanlar, yanarak kül olan ormanlar ve ormanlarda yaşayan canlılar için gözyaşlarını tutamadı.

Mengüç, "Allahım bize rahat nefes almayı nasip etsin, birbirimizi kırmayalım, birbirimizi üzmeyelim. Allah öyle bir yağmur yağdırsın ki yangın bölgelerindeki tüm yağmurları söndürsün, yayını dinleyen herkesi çok seviyorum, herkese çok teşekkürler" ifadelerine yer verdi.

Tarık Mengüç'ten kötü haber! Konserlerini iptal etmek zorunda kaldı

''GELEN MESAJLARIN HEPSİNİ PAYLAŞSAM SABAH OLUR''

Tarık Mengüç daha sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadelere yer verdi;

Değerli dostlarım haberler doğru. Fakat çok iyiyim, hiç merak etmeyin. Konserlerimi iptal ettim ve evde izoleyim. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız, siz benim canımsınız. Paylaşsam sabah olur. Ayrı ayrı hepinize cevap veremiyorum. Beni gerçekten canı gönülden seven, merak eden, mesaj atan dostlarıma teşekkür ederim. Rabbim hepinizden razı olsun. Basın arkadaşlarımıza da iyi günümde kötü günümde yanımda oldukları için binlerce teşekkür ederim.

Tarık Mengüç'ten kötü haber! Konserlerini iptal etmek zorunda kaldı ile ilgili etiketler Sosyal Medya tarık mengüç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.