Tarık Mengüç Kabe'yi ziyarete gitti, mutluluğunu paylaştı!

Şarkıcı Tarık Mengüç kutsal toprakları ziyaret etti, Kabe'de çekilen fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

'Şakşuka' şarkısı ile ünlenen Tarık Mengüç, çektiği fotoğrafları Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Tarık Mengüç, fotoğrafların altına; "Hayırlı cumalar benim can dostlarım... Rabbim gönlünüzdeki muradı versin... Allah yar ve yardımcınız olsun. Gitmek isteyen herkese Rabbim yardım etsin Kabe Allah birdir eşi benzeri yoktur" notunu düştü.

--10043580

Şarkıcı Tarık Mengüç, 2 gün önce sosyal medya hesaplarının çalındığını ve geri almak için kendisinden 3 bin TL para talep edildiğini öne sürerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na müracaat etmişti.

--10043576

Geçtiğimiz yıl ise Survivor'da Ünlüler grubunda yer almış, yarışmanın yedinci haftasında arkadaşlarından konseyde adının yazılmasını isteyen Tarık Mengüç, gönüllü olarak eleme adayı olmuştu.

--10043578

Tarık Mengüç Kabe'yi ziyarete gitti, mutluluğunu paylaştı! ile ilgili etiketler Survivor Kabe Allah Instagram tarık mengüç şakşuka hacca gitti
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.