Tarihin ilk Galatasaray-Fenerbahçe Kadın Futbol maçında Sarı-Lacivertliler farka koştu

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bu yıl kurdukları kadın futbol takımları, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Nef Stadı'nda özel maçta karşılaştı. Kadın futbolunun ilk derbisinde iki takımın oyuncuları, üzeninde "Kadına şiddete son diyoruz" ifadesinin bulunduğu pankartlarla sahaya çıktı. Fenerbahçe ilk yarıda 0-6 yaptı, maçı 0-7 kazandı.

Galatasaray ile Fenerbahçe, kadın futbolunda ilk kez karşı karşıya geldi. Kadına Yönelik Şiddet'e dikkat çekmek için NEF Stadyumu'nda organize edilen maçtan Sarı-Lacivertliler ilk yarıyı 0-6 önde tamamladı. Fenerbahçe maçı da 0-7 kazandı.

Kadın futbolunun ilk derbisinde iki takımın oyuncuları, üzeninde "Kadına şiddete son diyoruz" ifadesinin bulunduğu pankartlarla sahaya çıktı.

Maç öncesinde saha içinde karışık olarak basın mensuplarına poz veren Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolcular, daha sonra tribünleri gezerek sarı-kırmızılı taraftarları selamladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinin yöneticileri de maçı statta izledi.

Takımlar arasındaki ikinci maç, 2022 yılında belirlenecek bir günde Ülker Stadı'nda yapılacak.

Tarihin ilk Galatasaray-Fenerbahçe Kadın Futbol maçında Sarı-Lacivertliler farka koştu

Tarihin ilk Galatasaray-Fenerbahçe Kadın Futbol maçında Sarı-Lacivertliler farka koştu - Resim : 2
 
 
Tarihin ilk Galatasaray-Fenerbahçe Kadın Futbol maçında Sarı-Lacivertliler farka koştu - Resim : 3
 
 
Tarihin ilk Galatasaray-Fenerbahçe Kadın Futbol maçında Sarı-Lacivertliler farka koştu - Resim : 4
Tarihin ilk Galatasaray-Fenerbahçe Kadın Futbol maçında Sarı-Lacivertliler farka koştu ile ilgili etiketler Galatasaray Galatasaray Kadın Futbol Takımı Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı derya yanık
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.