Tarihi Sait Halim Paşa Yalısı'nda yoga yapan Buse İskenderoğlu tepki topladı

2016 Miss Turkey birincisi, manken ve sunucu Buse İskenderoğlu, Sait Halim Paşa Yalısı’nın salonunda yoga yaptı. O anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan İskenderoğlu'na sosyal medyadan tepki yağdı. İşte detaylar...

Formunu korumak için spor salonlarından çıkmayan ve yaptığı antrenman anlarını sık sık 116 bin takipçili Instagram hesabından paylaşan 24 yaşındaki Buse İskenderoğlu bu kez yaptığı yeni paylaşımlarla tepkilerin hedefi oldu. Tarihi yalıda yoga yaptığı anları paylaşan İskenderoğlu'na takipçileri sert çıktı: "Tarihe saygısızlık", "Sait Halim Paşa gibi önemli bir şahsın evini ne hale getirmişler üzüldüm"

Sait Halim Paşa Yalısı'nda yoga yapan Buse İskenderoğlu tepki topladı


Takvim'in haberine göre; Sanat ve sosyete dünyası, yogaya merak sardı... Kimi parkta, kimi çatıda yoga yaptı. Ancak manken ve suncu Buse İskenderoğlu'nun katıldığı etkinliğin yapıldığı mekan, tartışmaya yol açtı.

 Sait Halim Paşa Yalısı'nda yoga yapan Buse İskenderoğlu tepki topladı

SAİT HALİM PAŞA YALISI'NDA YOGA YAPTILAR

En büyük favorilerinden biri ‘Antigravity Yoga’ olan İskenderoğlu, bir grup ile Sait Halim Paşa Yalısı'nda yoga yaptı. Ancak Osmanlı hat sanatının eşsiz örneklerinin bulunduğu yalıda yapılan bu etkinlik tepki topladı.

 Sait Halim Paşa Yalısı'nda yoga yapan Buse İskenderoğlu tepki topladı

Sosyal medya kullanıcıları İskenderoğlu ile katılımcılara tepki gösterdi:

Yüzlerce yıllık tarihe saygısızlık...

Bahçede olsa anlardık ama binanın içi olmamış.

Sait Halim Paşa gibi önemli bir şahsın evini ne hale getirmişler üzüldüm.

Yoga artık canım.

Sait Halim Paşa Yalısı'nda yoga yapan Buse İskenderoğlu tepki topladı


GELEN OLUMSUZ YORUMLARI HEMEN SİLDİ

Ünlü sunucu, yoga yaptığı kareleri Instagram'dan paylaştı. Yapılan eleştirileri görünce hepsini sildi...

 

Tarihi Sait Halim Paşa Yalısı'nda yoga yapan Buse İskenderoğlu tepki topladı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Buse İskenderdoğlu yoga Sait Halim Paşa Yalısı tarihi yalı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.