Tarihi Nadal-Federer maçı umrunda olmadı!

Tarihin en önemli maçlarından biri olarak kabul edilen Wimbledon'da Nadal-Federer müsabakası oynandı. Bir çocuğun maça hiç bakmadan tribünde kitabını okuduğunun ekrana yansıması sosyal medyada olay oldu.

Wimbledon’da tek erkeklerde ikinci finalist belli oldu. 3 numaralı seribaşı Rafael Nadal ile iki numaralı seribaşı Roger Federer karşı karşıya geldi. Rakibini 3-1 mağlup eden Federer pazar günü finalde Novak Djokovic’in rakibi oldu.

Tenis tarihinin en önemli maçlarından biri olarak kabul edilen karşılaşmanın biletleri, satış sitesi Stubhub’da 7 bin Pound’dan ( yaklaşık 50 bin TL) başlayan (evet başlayan) fiyatlardan alıcı buldu.

KİTAP OKUDU

Maç sırasında kameralar tribünleri çekerken bir çocuğun maça hiç bakmadan kitabını okuduğunun ekrana yansıması sosyal medyada ilgi odağı haline geldi.

İnternet kullanıcıları görüntüde net görünmemesine rağmen çocuğun okuduğu kitabı buldu. Kitabın “Viking Myths & Sagas” (Viking efsaneleri ve destanları) adlı eser olduğu ortaya çıktı.

Tarihi Nadal-Federer maçı umrunda olmadı! ile ilgili etiketler Roger Federer Rafael Nadal Tenis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.