Tarihi mutabakat bile memnun etmedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Soçi'de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile tarihi bir anlaşmaya imza attı. Türkiye'nin sınırındaki terör devletini engelleyecek olan bu büyük başarısı bile CHP'yi memnun etmeye yetmedi.

Türkiye, Suriye'nin kuzeyindeki terör örgütlerini temizlemek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın ardından masada da başarılı sonuçlar aldı.

Önce ABD ile YPG'li teröristlerin güvenli bölgeden çıkması için mutabakata varan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le masaya oturdu.

SINIRLAR GÜVEN ALTINDA

Erdoğan ile Putin'in uzun süren görüşmesi sonrasında varılan anlaşmaya göre; YPG'li teröristler, Barış Pınarı Harekatı dışında kalan bölgede de sınırdan 30 kilometre aşağı inecek.

Türkiye böylece masada sınır güvenliğini sağlama almak adına başarılı hamleler yaparken, CHP milletvekili Tuncay Özkan da sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bu durumu eleştirdi.

İşte o paylaşım:

Tarihi mutabakat bile memnun etmedi!

Tarihi mutabakat bile memnun etmedi! ile ilgili etiketler Türkiye CHP Suriye Tuncay Özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.