Tarihi mağarada suçüstü yakalandılar!

İstanbul Başakşehir'de tarihi mağaralara baskın düzenleyen polis, kaçak kazı yapan 4 defineciyi suçüstü yakaladı.

Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Başakşehir'de bulunan tarihi mağara ve mezar odalarında defineciler tarafından kaçak kazı yapıldığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, Ziya Gökalp Mahallesi'nde antik döneminden kalma mağara ve mezar odası diye adlandırılan yere ani baskın düzenledi.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Işık görülen ve jeneratör ile kazma seslerinin geldiği mağara ve mezar odasına düzenlenen baskında N.B., O.K., E.T. ve E.M. kaçak kazı yaparken suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

 Tarihi mağarada suçüstü yakalandılar!

Şüphelilerle birlikte, 1 jeneratör, 1 dalgıç pompa ile 15 metre su hortumu, 1 kazma, 1 kürek, 1 tırmık, 2 elektrik kablosu, 1 vantilatör ve çeşitli aletler ele geçirildi.

Şüpheliler emniyete getirilerek haklarından işlem yapıldı.

 

 

Tarihi mağarada suçüstü yakalandılar! ile ilgili etiketler İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.