Tarihi köşkte kumar oynayanlardan şaşırtan savunma: Ofis olarak kullanıyoruz!

İstanbul Yeşilköy'de kumarhaneye çevrilmiş tarihi bir köşke polis gece yarısı baskın yaptı. Köşkün girişinde kumar oynamak amacıyla dizayn edilmiş büyük bir masada suçüstü kalanan şüpheliler polise "Burayı ofis olarak kullanıyoruz" dedi.

İstanbul Yeşilköy'de bir dönem anaokulu olarak kullanılan tarihi köşkün kumarhane olarak kullanıldığı ihbarı üzerine Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

Gün boyunca fiziki takip gerçekleştirilen tarihi köşke polis, gece yarısı yemek siparişi getiren kurye ile birlikte köşke girerek baskın yaptı. 7 kişinin oyun oynadığı sırada yakalanırken, zanlılardan F.T. binanın kendisine ait olduğunu ve “ofis” olarak kullandığını söyledi

KÖŞKTE KUMAR OYNARKEN YAKALANDILAR

Baskında kumar oynadığı belirtilen 5 kişi yakalandı. Bu sırada köşkün yetkilileri polise direniş gösterince emniyet ekipleri ile köşk sakinleri arasında arbede yaşandı.

Tarihi köşkte detaylı arama yapan polislerin binada yaptığı kontroller sırasında 7 kişinin köşkün diğer odalarında olduğu belirlendi. Zanlılardan bazıları polislere zorluk çıkartınca gözaltına alındı.

 

Tarihi köşkte kumar oynayanlardan şaşırtan savunma: Ofis olarak kullanıyoruz!

ÇİFTE SUÇTAN GÖZALTINA ALINDILAR

Operasyonda 5 kişiye ‘polise mukavemetten’ diğer kişilere de kumar ve Hıfsızsıhha Kanunu’na muhalefet suçundan işlem yapılarak karakola götürüldü. Köşk yetkilisi F.T.’ye “kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak” suçundan, Ş.T., S.T., N.T. ve B.T.’ye “görevli memura mukavemet” suçundan işlem yapıldı.

Tarihi köşkte kumar oynayanlardan şaşırtan savunma: Ofis olarak kullanıyoruz! ile ilgili etiketler tarihi köşk kumarhane baskını
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.